Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 yılında iş kazası sonucu %16 rapor aldım. Tazminat hesabı..?

Özlem Ecem

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Ben 2010 yilinda trafik kazası geçirdim kolumda humerus kirigi olustu platin takıldı. Davam hala sürüyor . Adli Tıptan % 16 rapor geldi ben bütün evraklarimi tamam edip 1 ay önce sigorta şirketine gönderdim ama hala hicbir haber yok. Bu arada 31 yaşındayım bir çocuğum var ve o zaman 3 yasinda idi kaza doneminde calismiyordum. Tazminat tutari ne kadar olur ve ne zaman haber alabilirim? Bilhilendirirseniz cok sevinirim simdiden Teşekkürler

Son düzenleme:
Davalı tarafın tam kusurlu olduğunu varsayarsak ortalama 70.000 -TL tazminat hakkınız vardır. Sigorta şirketi kusur oranı net değilse kusur raporunun alınmasını bekleyecektir. Eğer netse aktüer çalışması sonucu tazminat miktarınızı bildirirler. Devamlı arayıp hatırlatırsanız 1 hafta içinde teklifi sunacaklar.

trafik kazasi tazminati

Ama iş kazası değil trafik kazası yanlis yazilmis yukariya. Kendi aracimizin sihortasindan talep ettik

Son düzenleme:
öncelikle geçmişolsun özlem hanım sigorta şirketleri bireysel başvuruları biraz daha farklı bir yöntemle degerlendirir ve sonuç yaklaşık olarak 4 ayı bulur.sizden birçok gereksiz evrak isteyecekler belkide rapor itirazı olacak ve enson sizlere sunulacak tazminat rakamı emin olun hakkınızın sadece %40 yada %50 si olacaktır ve hakkınızı alamayacaksınız.bunu birçok örnekle sizlere gösterebiliriz.herzaman söylediğimiz gibi bireysel başvuru herzaman için magdurları birkez daha magdur etmektedir

Öncelikle teşekkür ederim fakat ben raporları bir ayi aşkın bir süre önce gönderdim ve ben raporu istanbul adli tip kurumundan aldim yinede itiraz edebilirler mi?

Sayın volkan bey %25 hizmet bedeli demişsiniz.Öncelikle şunu belirtmeliyim ki biz %8 hizmet bedeli ile çalışıyoruz.
not: (size; dosyanızı biz hiçbir ücret almadan takip ediyoruz ve en kısa sürede uzman kadromuzla çözüyoruz diyenlere itibar etmeyin) demişsiniz.Zaten hiçbir firma bunu söylemez söylese bile dediğiniz gibi itibar edilmemesi gerek.Hasardestek olarak ücretsiz danışmanlık sağlıyoruz,yani kişiye gerekli bilgileri merak ettiği soruları cevaplıyoruz.Dosyasını başvuru yöntemi ile 60 gün içinde,dava yöntemini tercih ederse en az 1,5 sene sürecegini ve iceriği konusunda bilgilendiriyoruz,ve kararı kendisine bırakıyoruz.Dilerse dosyasını kendi kararı ile ahzu kabza (para cekme yetkisi) olmadan vekalet alıyor ve dosyasını tüm masraflar bize ait olmak üzere işlemlerini sürdürüyoruz.eger ki dava yöntemini tercih edersede kendi dallarında uzman avukatlarımızdan birini dava için aktarıyoruz.Bahsetmiş oldugunuz şirket yani hasar tespit ve destek merkezi sizin söylemiş oldugunuz gibi sadece hasar dosya sorumlularından oluşmamaktadır.şirketimizde konusunda uzman trafik bilirkişileri,hazine müsteşarlığına bağlı aktüerler,ve bünyesinde 70 avukat bulunan bir şirkettir.

Üst Alt