Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 yılında rapor aldığım hastane yeni rapor vermiyor. Başka ilden almalıymışım..?

kenan57

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar vergı ındırıme basvurmak ıcın ben 2010 yılında kardıyolojı bolumunden % 50 oranlı özürlü raporu aldım. sımdıde troidlerle alakalı sabahları ılac kullanıyorum her gecen ay oranlar artıyor bu troıdle ılgılı de en az % 10 oran verılıyor dıye bılıyorum ama .% 50 rapor aldıgım hastane 2. bı rapor veremeyız dıyor baska ılden alın dıyor .BU UYGULAMA DOGRU MU bı hastaneden sadece bı kere mı rapor alınabılınıyor mus bılen ler yazarsa sevınırım .raporu ilk ıse gırıste kullandım şimdide vergı ındırımınde kullanmak ıstıyorum.

Siz, bağlı bulunduğunuz deftardarlığa gidip sevk alın, sevkli giderseniz vergi indirimi için rapor verilebilir size o zaman..

Tiroid için verilen oranlar:
Tiroid hastalıkları:

a-Guatrlar (Nodüler, diffüz, multinodüler, toksikve toksik olmayan) subakut tiroiditler
1-Fonksiyon bozukluğuna neden olmamış veya iyileşmiş: % 0
2- Kalıcı hipotiroidi (tedaviye cevap veren.): % 10
3- Kalıcı hipotiroidi (tedaviye cevap vermeyen veya günlük 400 mikrogram ve daha fazla tiroksin gerektirenler): % 40
b- Kretinizm: % 20
c- Doğuştan iyot eksikliği sendromu:% 20
d-İyot eksikliğine bağlı diğer tiroid bezi bozuklukları ve benzer durumlar: % 0
e-Tirotoksikoz (komplikasyonsuz): % 10
f-Tiroidektomi (Fonksiyon bozukluğuna neden olmamış, Ca dışı nedenler): % 0

%50 oranı kalp rahatsızlıgından aldım hipertrofık kardıyomıyopatı .

şimdi troıd den rahatsızlıgını ekletmek ıstıyordum ama %50 olan raporuma dırekt

Kalıcı hipotiroidi (tedaviye cevap veren.): % 10 . ekleyemıyorlarmıs eklerlerse oran %51 -%52 gıbı bı oran olur mus boyle bırsey dogru olabılır mı ??? pekı cevaplarınızı beklıyorum saygılar.

50+10=% 55 eder.. Sağlık kurulundan çıkmış, onaylanmış raporunuza ekleme yaptıramazsınız. Yeni rapor almanız gerekir.. Aynı hastaneden sadece 1 defa rapor alınabilir diye birşey yok. Başka ilden değil de bulunduğunuz ilin başka yetkili hastanesine başvurabilirsiniz..

Üst Alt