Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 yılından beri vergi indirimi hakkım maaşıma yansımıyor. Geriye dönük ödeme..?

volkan78

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Iyi günler ben de 2010 yılında başvuruda bulunmuştum vergi indirimi ile ilgili defterdarlığa ve ankaradan yazım gelmişti 2010 yılında vergi indiriminden faydalanıyor diye fakat maaşıma yansımadığı için ve ihmalkarlığımdan bu zamana kadar üstüne düşmedim şimdi aynı yazı ile başvuracağım tekrar ankaraya yazı göndermeyeceklermiş. Benim merak ettiğim konu şu arkadaşlar bilen lütfen cevap yazsın. şimdi ben 2010 yılından itibaren geriye dönük vergi indirimimi alabilirmiyim?

Elde edilmiş bir vergi indiriminiz varsa, yeniden defterdarlığa başvuru yapmayacaksınız. Vergi indirim hakkınız "sürekli" ibareli idiyse, o hak çalışma yaşamınız boyunca devam eder. İşyeri değiştirdiğinizde defterdarlıktan bir yazı alıp yeni işyerinize vermeniz yeterli...

Geçmiş dönemde hak ettiğiniz halde maaşınıza vergi indirimi yansımamışsa, fark bordrosu mu bişey var, muhasebeci o işlemi aparak geçmiş vergi indirim farklarını ödeyebilir. Ama bu karışık ve uğraş isteyen bir iş olduğu için, kimse uğraşmak istemezmiş...

Üst Alt