Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010'da aldığımız raporla evde bakım maaşına başvurmakta sıkıntı olur mu?

derbeder47

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
31
Arkadaşlar ben Ağır engelli şizofreni hastasıyım Ablam bana baktığı için bakım parası Alması için başvuru yapacaz
engelli Raporumu 2010 da Aldım Raporum sürekli yine yeni Rapor istemezler demi çünkü Raporum sürekli bir de ne kadar sürede bakım parası bağlanır
şimdiye dek niye başvurmadınız derseniz çünkü devlete göre şimdiye dek zengindik evde üç kişiydik kişi başı gelirimiz fazla düşüyordu şimdi Ablam bizimle beraber yaşıyor şartlar oluştu başvuracağız bu konu hakkında yol göstermenizi istiyorum saygılar.

derbeder47
çok gerekmedikçe yeni rapor istenmez. yeni rapor istemeyeceklerdir sizden.
rapor ve geliriniz uygunmuş. ama bunlar yetmez. bakıma muhtaçlık kriterlerine de uygun bulunmanız şarttır. aksi takdirde evde bakım aylığı bağlanmaz.
bakıma muhtaçlık kriterlerini inceleyin lütfen:http://www.engelliler.biz/forum/evd...4442-engelli-bakima-muhtaclik-kriterleri.html

başvurunuzu yaptıktan sonra bakım hizmetleri degerlendirme heyeti hanenize gelecektir. tüm iş ve işlemlerin ne kadar süreceği de başvuruların yogunluguna göre değişir. bunun için bir şey söylemek zor.

Üst Alt