Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010'da geçirdiğim kazada karşı taraf tam kusurlu. %63 raporumla tazminat alır mıyım?

trafikmağduru

Yasaklı Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2010 yılı mart ayında trafik kazası geçirdim.şirkete ait bir kamyonla çarpıştık.kaza tutanağında kamyon tam kusurlu ben ise 0 kusurluyum.tedavim bitti ve %63 sürekli rapor aldım.bu durumda ben kamyonun sigortasından ve şirketten maddi ve manevi tazminat alabilirmiyim.nasıl bir yol izlemeliyim.

geçmiş olsun arkadaşım.
evet tazminat alabilirsin.konuyu iyice araştır ondan sonra ister dava aç ister sigorta şirketinden davasızda alabilirsin.hemde iyi bir tazminat alabilirsin.yalnız dikkatli ol .acele etme zamanaşımına daha çok var.

Trafik mağduru arkadaşım için ;

Sevgili arkadaşım çok geçmiş olsun kusur durumu kadar tazminat hakkına sahipsin kaldıki kusurun hepsinin karşı tarafa yüklediğini yazmışsın tabii bu tutanakta bellidir..
senin tazminat hakkın ise hukuksal anlamda takibi yapılırsa gelir düzeyine göre değişicek bir rakam olucaktır burda senin yaş ortalaman yaptığın iş gelirin hepsi etken faktörler arasında iş görememezlik durumuna göre belli oranda tazminatın çıkıcaktır detaylı sormak istediğin bir durum olursa sana destek olabilirim ilersi için çok geçmiş olsun !....

başka bir rahatsızlığımdan dolayı uzun süredir tedavi altındaydım.nerdeyse tazminatı alamadan öbür tarafa gidecektim.ama kurtuldum.

bana bu konuda özel mesaj yazan takipçilere teşekkür ediyorum.ama o kadar çok özel mesaj gelmişki kimi seçeceğimi bilemedim.bu konuyla ilgilenenler tekliflerini net olarak yazarlarsa sevinirim.neler yapabileceklerini, nasıl halledebileceklerini, ne kadar tazminat alabileceklerini ve en önemlisi bu işten alacakları komisyon oranını belirtmelerini istiyorum.
herkese teşekkürler

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Allah beterin den saklasın. soruna cevabım: alacağın net miktar 175 bin tl. ayrıca malulen emeklide olabilirsin. şayet bu konuda sana yardımcı olmamı istiyorsan. mercandanismanlik.net / Mercan Hasar Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri / H7Tech adresini ziyaret et veya Mercan Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri tel: 0456-317-24-44 Halkla ilişkiler müdürü ibrahim YAVUZ cep: 0538-414-90-00 bu telefon numaralarından bizlere ulaş. yardımcı olalım. sizden ricam davayı bize vermeniz önemli değil ancak davayı başkalarına da vermeden önce mutlaka bizi arayın. size birkaç önemli bilgi vermem ve madur olmanızı engellemem insanlık vazifemdir. Tekrar geçmiş olsun.

dava boyutuna girersen tazminatın tamamını alırsın yalnız bu arada senin kaza eğer iş kazası ise mahkemede sigorta şirketleride senin peşin sermaye değerin hesablar ve kalan paran sana ödeme yapılır avukatlar %20 komisyon alır

Üst Alt