Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010'da sigortalı oldum. %42 raporumla ne zaman emekli olabileceğim?

aloneblk1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2010'10'ay da ssk'lı odum ve raporu 2014 de aldım . Vergi indiririmim yok almadım. Ayrıca ssk gittim de bana 2026 emekli olcagımı söyledi ben ne zaman emekli olabilirim ve hani raporum durumu 42 ayrıca nasıl 2026'diye biliyo 2008'den sonra emeklilik 16 yıl istedigini söylüyo site yardım lütfen

(Ekim 2010 +) 18 yıl sigortalılık süresi ve 4300 gün prime tabisiniz:

2008_sonrasi.PNG

Emekliliğiniz ile vergi indiriminin hiç bir ilgisi olmayacak

Tabloya yanlış bakmadıysam 18 yıl 4300 günle emeklisiniz
yani 2028 yılında

OturanBoğa AsTeRuNyA teşekkür ederim

bir sorum daha olacak. Ben şimdi iki yerden sigortalıyım ya bu benim için bir problem olur mu ve ya iş yeri için sıkıntı olur mu
raporum var raporlu yapmadılar düz ssk lı yaptılar sanırım rapor vermedim ancak sabah 8-5 işime ise engelli hüsüsünde girdim.

aloneblk1

İki yerde sigortalı olmanızın ya da engelli statüsünde çalışıp çalışmamanızın emekliliğinizle hiç bir ilgisi yok. Emeklilik zamanı geldiğinde alacağınız rapor tek belirleyici olandır.

aloneblk1

Vergi indirimiyle işiniz yok. Emeklilik zamanı geldiğinde sigorta müdürlüğünün sevki ile hastaneye gidip rapor alacaksınız. O rapordaki oran emekliliğe temel sayılacak

Üst Alt