Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 model Opel Astra HB Classic almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? Görüşleriniz?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
29 ekim istanbul oto fuarından yada aralık sonu opel almayı düşünüyorum tecrübeleriniz yada TAVSİYE edebileceğiniz araç tşklr

ben gecen sene astra H dizel aldım dün ilk bakımını yaptım.güzel bence tabi daha iyi arabalar var ama o günkü bütceme göre en iyisiydi diye bilirim.özür durumunuz nedir evli bekar ona göre size bazı tavsiyelerde bulunabilirim.şimdiden hayırlı olsun

4 ay önce opel astra sedan 111.yıl aldım.dört dörtlük.alman arabası sonuçta tartışılacak bir tarafı yok.
alacaksan 111.yıl al,donanım olarak süper ve kampanyada şuan.kaçırma derim

Yeni astra daha çıkalı ne kadar oldu ki; kullanıcı yorumu olsun.

Showroom'da gördüm yeni Astra'yı. Kasasını çok beğendim:) 2011 modellerinde otomatik vites bulunmadığını söylediler 2012 de üretime geçilecekmiş. Yalnız biraz alçak göründü gözüme. Ben yeni kasa Corsa kullanıyorum , Opel'den çok memnunum eğer değiştirmeyi düşünürsem yine Opel tercih ederim sanırım .

bende yeni kasa opel corsa almayı dusunuyorum sen kaca aldın ...sema ....

Sema;
bende yeni kasa opel corsa almayı dusunuyorum sen kaca aldın ...

Arkadaşlar sıfır araçlarda yurt dışından almak daha cazip.
çünkü yurt dışında ötv olmadığı gibi kdv den de muaf.
Ayrıca araç fabrikaları kendi iç piyasasına sunduğu araçlar 1. Kalite,
ihraç amaçlı üretilen ve yurt dışı bayilerine gönderdikleri araçlar 2. Kalite.
Bu farkları izinde bulnan izinci kişilerin araçlarını inceleyerek anlayabilirsiniz.
Daha detaylı bilgi için bana ulaşabilirsiniz.
Selamlar

tılafsınlı ; ben 2008 aralık ayında aldım 2009 model . 2 yıl geçti üzerinden , yeni fiyatlar hakkında bilgim yok.

Talat kardeş sen ne demek istedin ben anlamadım inan bi şey. sıfır araba alınca yurtdışından kdv ödemiyomusun şimdi, öyle bi şey mi var? yurtdışında zaten ötv yok yani sen burda alsanda yurtdışından alsanda aynı parayı ödüyosun genel olarak. belki bi kaç bin tl oynar oda distribütör farkıdır o kadar. Tabi yurtdşında yaşayan engelli biri için otomobillerde kdv muafiyeti varsa orasını bilemem ama normal şartlarda sıfır araçlar için yurtiçi yada yurtdışı bi fark yok. tek fark aldıktan sonra engeli olmayana birine, birini 5 sene satamıyosun birini 10 sene.

Mami Junior;

Satış yapıyor anlayacağın. Hiç bir espirisi yok yurd dışından araba almanın. Gidin güzelce beğenerek alın. Böylelerinede anma hizmet yapıyoruz diye bağıran kişiliklerede dünyalarca parayı kaptırmayın.

2011 model honda civic tavsiye ederim. ben yeni aldım ve çok memnunum

arkadaşımızın almayı düşündüğü araba yeni astra değil classic modeli 13 seneden beri üretilen bir araba bir akrabamda bu arabadan var eğer senin için yakıt ekonomisi sorun değilse alabilirsin ama dersenki benim için yakıt ekonomisi önemli uzak dur derim en fazla dezavantajı yakıtı ve eco motoru bence daha yeni otomobillere yönelmelisin onu alacağına git corsa modelini al fiyatta çok büyük bir fark yok bu arabayı 5 yıl sonra satacağınıda düşün ikinci el değeri olsun benim için ikinci eldeğeri çok önemli benim sıralamam birinci toyota ikinci honda üçüncü opel olur bunlar orta sınıf arabalar hem ekonomik hemde piyasa değerleri var biz nissan qashqai aldık benim yerime vekil sürücü kullanıyor ama önemli değil kumar oynadık çok şükür nissanın bu modelinin ikinci eli gayet kıymetlendi ikinci el değerini sakın göz ardı etme

oezix;
Dostum bu kdv geri alma olayı nasıl bi şey anlatırsan sevinirim? İlk defa duydumda?

ERK103;
2.eli en değerli araç hondadır. Diğerleri olabilirde, Nissanın 2.eli ne zamandan beri değerli merak ettim.

ben nissandır demedim yazımı iyi okursan ilk üçte hondada var nissanın qashqai serisi şu anda ikinci eli değerli bir araba aldığımda sıfırırının dizel tekna modeli 52000 civarındaydı şimdi ise 58000 civarında şu anda iki sene önce almama rağmen yine değeri 49000-52000 civarında ben bunu ötvsiz 38000 almıştım matematik ortada dediğim gibi kumar oynadım ve tuttu 3 sene sonrada aldığım fiyata yakın satma ihtimalimde yüksek bilmem anlatabildimmi

boyacı, opel meriva nın da yeni kasası cıkmıs onu da bi arastır istersen, guzel bişiye benziyo..

oezix;
İlk defa duydum öyle bi şey varsa çok iyi, aslında tam prosüdürü öğrenmek lazım. Bununla ilgili herhangi bi yerde yazı varmı peki?

ERK103;
yanlış anlama ben genel olarak nissanın 2.eli çok iyi değildir dedim, gerçi senin dediğin model üst segment bi araç güle güle kullan. O modelin 1.6 yada aşağısında otomotik viteslisi varmı?

Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkürler otomobile gelirse benim 1 senedir aklımda honda civic vardı ama çok büyük bi yakıt yaktığını söylediler opel yakıtınıda gördükten sonra akoım biraz opele yattı gerçi opelde dediğniz gibi kasa epey oluyo çıkalı daha yeni bir kasa olsa daha iyi olur gibime geliyo çünkü nede olsa 5 yıl sonra satarım honda civic kullanan arkadaşlarım yakıtı yazarsa memnun olurum iyi günlerde kalmanız dileğiyle...

Merhaba arkadaşlar benim %51 lik ortapedik boy kısalığından raporum var.. Bende araba almak istiyorum şu an raporumda ehliyet alabilir diye bi uyarı yok bunun için tekrar heyete mi girmem gerekiyor, ehliyet alabilir diyee...heyete girdikten sonra mı ehliyet kursuna başlamam gerekiyor..

Mami Junior;
estağfirullah malesef bu modelin 2000cc lerinde otomatik vites var yine ilk yazımı okursan vekil sürücü arabayı kullanıyor diye yazdım ailece bu arabayı almak için karar verdik sıfır araba almak gerçekten bir işkence acaba bunumu alsak şunumu alsak diyerek adam kafayı yiyor mesela bu yola mütevazi bir şekilde toyota corolla almak niyetiyle çıktık bir anda kendimizi nissan qashqaide bulduk lafın kısası bu arabaları ikinci elini düşünerek alın sık eleyin ince dokuyun paranız çoksa sorun yok ama kimsede ağaçtan toplar gibi para toplamıyor

boyalıcalı;7

Toyota corolla dizel alsana honda alacağına hem az az yakar hemde kasası daha yeni.

Gel Opel astra'dan vazgeçme 111.paketini al memnun kalırsın ağustos ayında sıfırını aldım memnunum.
1.3 triptonik vites şehir içi 170 - 180 lira arası yakıyor.
Araç ful + ful
Paran varsa eğer yeni çıkan polo al rengide beyaz olsun 180 km de bas hız sabitleyecisine İstanbul'dan gir Karadenizden çık
Benim araba 4 bin km olmadı olunca hem bir depoyla nekadar gideceğini hemde motor açımı yapacam.
Yeni çıkan Opel corsa'yıda değerlendir ne işin var Honda'yla mondayla iş arkadaşımda yeni honda vardı memnun değildi satdı şimdi Peugeut 5008 alıyor.

Şu an kampanyası var.
1.3 konfor paketlisi 37.500 e inmiş.
Elini çabuk tut derim.

hayırlı olsun.kaça mal oldu?ve taksitle aldı isen taksit ödemeleri nasıl?

Üst Alt