Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 tarihli vergi indirim raporu ile emekli olabilir miyim?

sabri57

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı benim emeklilik için ocak ayı 2022 de doluyor vergi indirimi raporum var ama tarihi 2011 yenilemeye gerek var mı nasıl bir yol izlemem lazım teşekkürler

işe giriş tarihi 01/01/2003 4500 günüm var şuan [/FONT]

Normalde süresiz vergi indirimi her halükarda geçerli ,ama sgk nın işine belli olmaz,emekli olacağınız tarihte bu rapor 10 yılı geçmiş vs gibi sebeplerle kabul etmyebilirler.Bu sıralar çok okuyoruz,6 yıl 10 yıl önce süresiz vergi indirimi ile emekli olmuş ama sgk tarafından maaşı kesilip tekrar rapor istenen olayları

ssk ya sordum raporu bu şekilde kabul etmiyoruz vergidairesi ön yazısı olması lazım dediler vergi dairesi de raporu ankara ya gönderelim dediler onlar karar verir dediler ne yapmam lazım

arkadaşım vergi muafiyeti raporun varsa şirketten iste emekli olurken sgk ya ver şirkette yoksa vergi dairesinden iste ben 1993 yılında aldıığım rapor ile 2019 yılında emeki oldum 26 yıllık rapordu benim bazı hastanelerde para verip alıyorlar sağlamlar hastane denetlemeye takılınca cezasını biz çekiyoruz

ahmetönerge merhaba abi benim rapor yanımda ssk ya gittim sordum bu şekilde olmaz vergi dairesi üst yazısı olması lazım dediler vergi dairesine gittim ankaraya gönderiyoruz raporu iş yeri çalıştıgına dair evrakla beraber dediler

Ben anlamadım,2011 tarihli vergi indirimim var demiştiniz,şu an yazdıklarınıza bakılırsa sadece sağlık raporumu var elinizde ?

insanlar işe girerken aldıkları raporu vergi indirimi sanıyor yanılıypr önce işyerinden çalıştığına dair yazı alıyorsun defterdarlığa gidiyorsun seni yazı eşliğinde hastaneye sevk ediyor ordan heyete girip rapor çıkıyor ankaraya maliye bakanlığına gidiyor onaylarsa emekli hakkın doğuyor bunun haricinde seçenek yok

Vergi indirimin var ise ki evet var diyorsun. Sgk senin elindeki vergi indirimi raporunu kaale almaz. Vergi dairesinde sizin dosyaniz mevcuttur vergi dairesine basvurup sgk ya muhatap bir yazi ekinde 2011 de gelirler daire baskanligi yazisini sgk ya goturmeniz yeterlidir.

De-Kont 2011 tarihli vergi indirimi raporum var sağlık raporum 2000 yılına ait
mavi_ada teşekkürler abi ben şuan izmirdeyim fakat vergi indirimi raporum ben sinopluyum o tarihte sinoptan aldım oradaki vergi dairesi ile görüşeyim yoksa yeni işyerimden elimdeki raporlarla (vergi indirimi ve normal rapor ) yeniden vergi indirimine başvuru mu yapayım bu vergi indirimini eski old dan sistemde göremiyorum zaten

sabri57
merhaba vergi indirimi raporu olmaz öncelikle siz vergi dairesine müracat edip vergi indirimi aldınız mı işyerinden yazı alıp vergi dairesine müracat edeceksiniz onlarda ankaraya gönderecek ve sonra sonucu işyerinize gönderecek. oda vergi indirimi yazısıdır.
büyük bir ihtimal elinizdeki sağlık kurulu raporu eğer öyleyse onu da yukarda yazdığım yolu izleyerek yapın eğer vergi dairesi rapor eski derse zaten sevk eder ama sorun çıkacağını sanmıyorum 2008 den önce genelde kabul etmiyorlar rapor tarihi olarak.

MRM merhaba 2[FONT=sans-serif]011 tarihli vergi indirimi raporum var digeri sağlık raporum 2000 yılına ait 2011 yılında işyerinden evraklarla ankaraya gitti sonucu geldi vergi indirimi alıyorum raporla gelen yazı yok eski oldugundan elimdeki raporları yeni işyerimden evraklarla yeniden müracat etsem olur mu [/FONT]

Yeni vegi indirimine basvurmana gerek yok zaten mevcut olan vegi indirimin var. Ben de ayni sekilde emekli oldum 2004 yili vergi indirimim vardi vergi dairesinde ilgili servisde kayitta tutuluyormus sgk ya muhatap elden hemen yaziyi verdiler.

mavi_ada ben 2011 yılında sinoptan aldım şimdi izmirdeyim sinop vergi dairesine sordum 10 yıl geçtiginden ellerinde yokmuş abi

Olmaz olur mu arkadasim sizdeki vergi indirimi yazisinin tarih sayi numarasini gonderin illaki bulurlar veya sizde mevcut olan yaziya istinadan yazi vermeleri gerek sure asimina ugrayan bir evrak degil ki bu kaybolsun veya imha etsinler bulamamalari onlarin sorunu.

sabri57
vergi indiriminiz varsa sorun yok birde hatırlıyormusunuz süresizmiydi vergi indirimi eğer öyleyse direk sgk ya gidersiniz en kötü resmi yazı ile sgk onlardan talep eder. biri sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

defterdarlığa git kayıp de ankaradan arşivden istiyorlar 1 haftada gelir benim 26 yıllık evrak arşivden geldi

Üst Alt