Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 yılına kadar 8,5 yıl bağkurum var. Memurluk süreme ekleyebilir miyim?

deejayamt

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
2011 yılına kadar 8,5 yıl bağkur hizmetim var. 2013 yılında ömss ile memur oldum. 8,5 yıllık bağkurumu memuriyette emeklilik için saydıramıyorum. sadece 6 yılını işleyebilirmişim onunda 3/2 alınıyormuş yani 4,5 yıl...!!!!

bu konu hakkında ne yapacağım 8,5 yıl bağkur hizmetim boşamı gidecek var mı bilgisi olan.?

deejayamt

O ne demekmiş? 8,5 yıl bağkur primi yatırmışsanız o süreyi emekliliğinize ekletirsiniz.

OturanBoğa
sgk ya gittim çalıştığım kurumun yazı işleri de bana bu şekilde bildirdi.. bağkur hizmet süremin yani 8,5 yılın sadece 6 yılı üzerinden işlem yapılıyor onunda 3/2 alınıyor dendi. ayrıca bu süre sadece emeklilik süreme eklenecekmiş yani toplamda 8,5 yılımdan sadece 4 yıl eklenecek... yazık günah değilmi ?

yanlıslıgın var emeklılıge yansır tamamı .senın dedıgın farklı bir şey örneğin avukat veya teknik eleman isen özel sektörde devlettede aynı kadroya girmiş iesn kadro derecene ve yıllık izin işlemlerine 4/3 oranında yansıma yapılır .

deejayamt

Memur yanlış biliyor demek. Zamanı geldiğinde başvuru yapılır ve bağkur hizmet süreleri var olan hizmet sürene eklenir. Bu kadar basit.

Üst Alt