Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 yılında aldığım rapora itiraz ettim. Yeni verilen rapor başka hastaneye..?

drknss

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2011 yılında Derince E.A.H. aldığım raporuma itiraz ettim. Beni KOÜ Hastanesine gönderdiler ordan % 49 oranında rapor vermişler. Rapor il sağlık müdürlüğünden Haydarpaşa Numune hastenesi ne gitmiş ben tekrardan orada heyetemi gireceğim.

Hakem hastane, raporumu neye göre düşürecek?

5 yaşında geçirdiğim trafik kazasında dolayı bir gözümü kaybettim ve yaklaşık 4 senedir aksiyete bozukluğu tedavisi görüyorum. Üniversite hastanesi uzun incelemeler ve testler sonucunda bana,
Göz: Retina dekolmeni sağ gözde görme kaybı: %32
Psikiyatri: Anamnez ve ruhsal durum muayenesi ile değerlendirilen hastanın tanısının başka türlü adlandırılamayan aksiyete bozukluğu tedaviyle kısmen düzelen: %25
Sonuç olarak üniversite hastanesi %49 oranın da rapor verdi. İl sağlık müd. hakem hastaneye sevk etti. Bugün hakem hastaneye gittim bana hiç bir test yapılmadan doktorlar imzalarını attılar heyete bile çıkartmadılar ve raporumun il sağlık müdürlüğüne gönderceğini söylediler.

Eğer hakem hastane oranı düşürürse bunu ne dayarak düşürür.Sonuçta hiç bir test vs. yapılmadı.

14/06/13 tarihinde raporum aldım fakat oran yüzde 32 ye düşürülmüş benim anlamadığım nokta hiç bir test tahlil vs yapılmadan hatta heyet karşısına çıkarılmadan neye dayanarak oranı düşürdüler anlamdım. Üniversite hastanesinin verdiği yüzde 49 luk raporu üni. hastanesine tekrar gidersem verirlermi tekrar heyete çıkarırlarmı. hakem hastanenin verdiği rapor değişmez mi? Nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda yardımcı olyrsanız sevinirim.

Üst Alt