Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 yılında araç içi trafik kazası geçirdim. Tazminat haklarımı öğrenmek istiyorum.?

Gestapo.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar ben yeni buldum bu siteyi gerçekten bana umut oldu

ben 38 yaşında bayanım 31.08.2011 trafik kazası geçirdim. sağ ve sol leğen kemik kirildi solkalça kemiği kirildi toplam 5 adet kırık vardı kalçadan
1 ay hastanede 3 ay evde yatalak kaldım uzun süre koltuk değneklerlmle yürüdüm her şeyimiz kaybettim işimi kısacası hayatim mahvoldu

kaza şöyle oldu eşimin arabasını enişte kullanıyordu ben arka koltukta sağ kapinin yanında oturuyordum ana yoldan gelen araç hızla bizim arabanın sağlamasına çarptı 12 metre sürüklenmiş ben araçta sıkışıp kaldım gerisi malum
trafik tüm suçu bizde buldu 8 de 8 bizim araç suçlu bulundu ben kaza sonrası ilk ifademde karşı taraf tan davacıyım dedim bizim endişeden davaci olmadım bize çarpan araç sahibi bir telefon dahi etmedi 2 ay sonra mahkeme oldu arkamı arayan olmadı ben çok ısrar etmeme rağmen zaten yatalaktım mahkeme kapandı
bizimkiler bizim araç 8 de 8 suçlu bir şey kazanilmaz dediler ama arabayı ben kullanmıyordum arka koltukta yolcu olarak oturuyordum

şimdi kazanin üzerinden 23 ay geçti nasıl bir yol izlerim heyet raporu alsam nerelere başvururum trafik sigortasına ne alabilirim
arkamı kimse aramadı hem trafik sigortasına hem de bize çarpan araçtan nasıl hakkımı alirim diğer araç sahibi nin de suçu vardı ama kaza sonrası gelen ekip adamı suçlu bulmadı iş adamıymış bir şeyler döndü ama ben anlamadım
iş yerimi kaptım 2 senedir ev hapslndeylm çalışmıyorum fazla ayakta kalamıyorum eski halim yok
% kaç özürlü raporuna ne kadar para alirim

bize çarpan araç maddi manevi tazminat davası açabilirsiniz bana yol gösterecek arkadaşlara çok tşk ederim

KAZAZEDE ARKADAŞIM özelde bana yazabilirsiniz

geçmiş olsun
tam teşekküllü bir devlet hastanesinden durum tesbit raporu alın, % kaç alacağınızı biz bilemeyiz doktorlar bilir,raporu aldıktan sonra diğer evraklarla beraber aracınızın trafik sigortasına müracat edin. eniştenizde kaza anında alkol yoksa ve ehliyeti varsa tazminat alabilirsiniz. sigorta ödediği bu tazminatı eşinizden veya eniştenizden isteyemez.
karşı araçtan bu kaza tutanağına göre hiç bir talepte bulunamazsınız. kaza tutanagının hatalı olduğunu iddia ediyorsanız dava açmanız gerekir.

Emel Hnm. yukarıdaki arkadaşı sakın aramayın alacağınız parayı bile elinizden alır sigorta danışmanları.
Hemen avukat tıutun sizin kaza sıkıntılı durumda önce dava açtım ve kapandı demişsiniz. Bakın yaralanmalarda 2 yıllık zaman aşımı var ve 1 ay sonra zaman aşımına uğrayacaksınız.

suue9
hemen 2 şey öğrendin diye başlamışsın her mesajında telefon numarası bırakmaya, para mı kazanmak istiyorsun.seni arayınca bu kaza yapanlar sen ne isteyeceksin bunlardan.bildiğin ne varsa buraya yaz.
yok ben bu işi para kazanmak için yapıyorum diyorsan , o zaman kendine bir site kur ve telefon numaranı yazarsın. böyle hazır site varken para kazanayım diye düşünme.
ben bu komisyoncuları buralarda yerin dibine sokmaktan yoruldum, bunlar hala telefon numarası bırakmaktan usanmadılar.
herhalde bülent bey bu arkadaşında icabına bakar en kısa zamanda.

seni niye ilgilendiriyor bu konular?Kendi işin yok mu onlara zaman ayır. Biz insanlara bilmedikleri bir konu hakkında danışmalık yapan bir şirketiz ve her hizmetinde bir bedeli vardır.Verdiğimiz hizmet karşısında tabi ki bedelini alıcaz. Biz milleti dolandırmak için değil , onlara danışmalık yapmak için çalışıyoruz.Eğer farklı bir maksat olsaydı devlet şirket açma yetkisi vermezdi.Ayrıca neyi nasıl yapacağımı sana soracak değilim.İşine bak! eğer bir işin varsa tabi.

sayın suue9
doğru danışmanlık şirketi kurabilirsiniz ve para kazanırsınız, bu en doğal hakkınız.buna bişi diyen yok, lakin bu işler için internet sitesi açarsın, insanları burada bilgilendirirsin ve karşılığında para kazanırsın.başkasına ait bir sitede reklamını yapmak etik değildir.
bak yukarıda reklamlar var, sende şirketinin reklamını orada yayınlarsın ve tanıtımını yapabilirsin.
benim işim hem var , hem yok, ben burada yardıma ihtiyacı olanlara yol gösteriyorum ve karşılıksız yapıyorum bu işi ve çok mutlu oluyorum.benim mesajlarımı incelersen anlarsın.
buradaki insanlara her zaman şunu tavsiye ediyorum.trafik sigortasından tazminatınızı kendiniz takip edebilir ve kolayca alabilirsiniz diyorum, ayrıca yapamıyacağım diyen olursa onlarada avukatla hareket etmelerini tavsiye ediyorum.

avukatların avukatımısın sen biz 10 yıldır bu işi yapıyoruz avukatlar 3-4 yılda bitirdiği işi biz 1 ayda bitiriyoruz niye 3-4 yıl boşuna beklesin ki mağdur.. kaldı ki avukatlar da bedava yapmıyo ayrıca danışmanlık işlerini yapanlara senin laf söylemeye hakkın yok sen bu hakkı nerden buluyon bırak millet kendi karar versin her işte olduğu gibi bu işte de iyi niyeti kötüye kullanan var tabiki de ama herkesi aynı yer ekoyamazsın sen yazılarını yaz millete yardımcı ol başka işe de burnunu sokma ok

hayır arkadaşım kızmadım sende benim yazılarımı okuduysan bende herkes kendi yapabilir ancak uğraşmak istemezseniz yardımcı olurum diye yazıyorum şirketimizin reklamını vermedim hiç ayrıca şunu söylemek istiyorum yardımcı oluyorum avukatlara yönlendiriyom diosun avukatlar da bu işi bedava yapmıyor ayrıca bu işi dava yoluyla yapıyor bu da en azından 3-4 yıl sürüyor ve para çıktığında direk avukatın hesabına geçiyor avukattan sonra mağdura ulaşıyor(kötü niyetli avukat olursa paranın büyük bölümünü alabilir) para niye bunları sölemiyosun bizde ise para direk mağdurun üstüne çıkıo birde biz %12 gibi ücrete anlaşıyoruz para çıktıktan sonra hakkımızı alıyoruz ayrıca 1 ay gibi sürede neticeleniyor insanları doğru bilgilendir bu işi gerçekten düzgün yapan insanlara laf söyleme hakkın yok öbür türlüsüne bende tasvip etmiyorum

Üst Alt