Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 yılındaki raporla yeniden araba alabilir miyim?

labsener

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2011 Yılının nisan ayında aldığım aracın seneye 5 yılı doluyor.sol bacağımda sıkıntı olduğu için otomatik vites araç almıştım.inşallah allah sağlık verirse seneye aracı değiştirip sıfır bir araç almayı düşünüyorum.tekrar yine rapor almam gerekecekmi.raporumun aslını vergi dairesi almıştı.bende noter onaylı kopyası var o geçerli olurmu.malum tekrardan rapor almak çok zor.kesin bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

Raporun aslını vergi dairesi neden alır yahu.* Boşu boşunamı notere para veriliyor en az üç fotokopisi aslı gibidir diye onaylatılıyor.

H ehliyetiyle yeni araç alamıyorum!!!!

Denizlide bayi ile görüşmemde yeni yönetmelikte TSE yeni ehliyet istiyormuş.2011 yılında aldığım raporla H sınıfı ehliyet ve aracaımı almıstım.raporum otomatik vitesli araç kullanır h sınıfı ehliyet alır.dün denizlide bir bayi ile görüştüm.bana artık h ehliyetle araç alımının olmadıgını soyledi.TSE yeni ehliyetlerdeki kodları istiyormuş.TSE sorun çıkıyormus.bilgisi olan varmı acaba.:mad:

labsener

Evet, şu anda TSE de kodların yer aldığı raporu/ehliyeti arıyor! Bunu aşmanın bir yolu var mı, bilemiyorum...

H sınıfı ehliyetini değiştirmeden ve eski raporuyla araba alan varmı acaba?

2011 yılında aldığım raporla 2016 yılında araç aldım

2011 yılındaki raporumla ve ehliyetim ile yeni 2. aracımı aldım.raporum sol ayak engelli ve oran %50.uzun uzun yazdım fakat formdaki sıkıntı sebeyle yazım çıkmadı.arkadaşlar yılmayın,bıkmayın,sabırlı ve ısrarcı olun.allah hepinize kolaylık versin...

Son düzenleme:
Üst Alt