Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 yılından önce alınan raporların yenilenmesi isteniyor mu?

muntada al ansar

Aktif Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
23
az önce bi hastaneyle konuştum kafadanmı atıyorlar yoksa bilerekmi söylüyorlar bilmiyorum 2011 de çıkan özürlüler yönetmeliğine göre sürekli raporu olanlardan yani baltazarla hesaplanmış olsa bile 2011 yılı öncesi alınan raporların yenilenmesi isteniyormuş ve bu mecburiymiş acaba bu konuda bil gisi olan varmı

ama yazdığın o yönetmelikte herkes gidip raporunu yenilesin diye bi ibare yok ayrıca bu gün il sağlık müd ne sordum oda şunu söyledi bize böyle bir bilgi gelmedi ve hatta sürekli raporu olandan yeni bir rapor istenemez ibaresi var diyor anlamadımki madem öyle 2011 den önce ben baltazarla 2009 yılında rapor aldım ama hala özürlü maaşı alıyorum niye bi bildirim yapmıyorlar raporunuzu yenileyin diye

bak burda ne yazıyor
MADDE 18 – (1) Bu Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten önce; özürlüler için düzenlenmiş sağlık kurulu raporlarıyla belirlenmiş olan özür oranları, çalışma gücü kayıp oranları, vücut iş görme gücü kaybı oranları, tüm vücut fonksiyon kaybı oranları geçerli olup bu oranlara dayanılarak sağlanmış sosyal destek ve yardım hizmetlerinin sürdürülebilmesi için yeniden özürlü sağlık kurulu raporu düzenlenmez.

Mantıksız birşey, ozaman bizlere neden sürekli diye rapor veriyorlar ki.

Üst Alt