Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012-2013 AÖF hangi bölüme kayıt yaptıracaksınız?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
dikey geçişlemi 2.üniversite olarakmı kayıt yaptıracaksınız bunuda belirtin arkadaşlar hangi bölümde olacağımızı bilelimki ders çalışma gelince birbirimize yardımcı olalım aöfyi yenelim:eek:

Af ile kaydımı yeniledim yerel yönetimler ...

sınavsız geçiş kayıtları bittimi acaba

ACUN;
yeni kayıtmı olacaksın yoksa dikey geçişmi acun

Aşk hiç biter mi?;
aynen super haber sen hangi bölüme kaydolcaksın arkadaşım

owlman;
aöfye kaydolcakmısın olcaksan hangi bölüme kaydolcaksın şimdiden hayırlı olsun

Benaöf işletme önlisans mezunuyum. Nasipse lisans tamamlama ile 3. sınıftan devam edicem. ama bölüm olarak kararsızım. İşletme ile İktisat bölümü arasında kaldım. hayırlısı bakalım hele bi başvurular başlasın kararım ona göre netleşir inşaallah.

bu sene kredili sisteme geçilecekmiş , ben daha önce kamu yönetimi ikinci sınıftaydım kazadan beri (2009) kayıt yeniletmedim şimdi hangi dersleri sececem ne yapcam nereden görebilirim.

mbozbas;
geçmiş olsun arkadaşım evt kredili sisteme geçilecek sen kamu yönetimi lisans olan bölümü yarım bıraktığın için lisans tamamlamaya başvurabilirsin diye düşünüyorum görüceğin dersler ise şu linkte:http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Docum...ersListesi.pdf burdan bakabilirsin arkadaşım 1 ekimde başlıyor bu arada kayıtlar bilgin olsun arkadaşım

ACUN;

hangi bölüme kayıt yaptıracaksın karar verince de emi:D

Aşk hiç biter mi?;

dikey geçişmi yapacaksın hangi bölüma yapıcaksın bizde vermeyeceğiz para hiç bende dikey geçiş yapcam

arkadaşlar büro yönetimi önlisans mezunuyum..3. sınıftan devam edip 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyorum..sanırım artık işletme ve iktisat haricinde kamu yönetimi gibi bölümlere de tamamlayabiliyormuşuz..

1-kamu yönetimi işletmeye göre zormudur ?
2-dikey geçiş kayıtları ekimde diye okudum bir yerde bu doğrumudur ?

golden_heart;

İKTİSAT

ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ

KAMU YÖNETİMİ

MALİYE

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

İŞLETME

KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ bunlardan birine dikey geçiş yapabilirsin meslektaşım http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf buradada geçiş yapabileceğin bölümlerde hangi dersleri görüceksin yazıyor buraya bakıp ona göre istediğin bölümü seçebilirsin yanlız şu var sen dikey geçiş yaptığın için sadece 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumlusun bölümlerin sadece bu yarıyıldaki derslerine bak öle karar ver arkadaşım birde 5.6 yıl yani 3.sınıfta ingilizceden muaf oluyorsun ama 7.8. yarı yılda göreceksin bu dersi türk dili dersi okurken aldıysan tamamen muafsın odersten dikey geçiş tarihleride 1 Ekim Pazartesi - 19 Ekim Cuma günü arası başarılar dilerim okuyacağın bölümü bizimle paylaşırmısın meslektaşım karar verince haydi kolay gelsin:)

ben türk dili ve edebiyatı okuyorum. ama yanlışlıkla öğrenim ücretimi ödedim yani haberim yoktu bu gelişmeden :( kayıt esnasında dilekçe verdim hesabıma yatacak mı acaba yatmazsa da napalım devletimiz sağolsun :)

ben de 2 senelik bankacılık mezunuyum. bu sene 4 yıllık işletmeye geçmeyi planlıyordum ki kredili sistem geldi dediler. hiç bir şey anlamadım. matematikten ve ingilizceden muaf olmayacağımı söyledi bir arkadaş.. bütün dersleri tekrar alıyorsun dedi. eyvah dedim yaa. hiç mi avantajı yok bu kredili sistemin?! matematik varsa zaten bittiğimin resmidir :-(

sebboy;

Allah razı olsun..bu kadarmı net anlatılır..valla süper bir açıklama olmuş..teşekkür ettim..

İşletme Bölümü kayıt yenileme yapacağım. 3 sınıftayım.

golden_heart;

rica ederim arkadaşım hangi bölüme dikey geçiş yapacaksın karar verdinmi

kamu yönetimi ile işletme arasında gidip geliyorum :)

Üst Alt