Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 aldığım rapor e-Devlette gözükür mü?

samedo99

Aktif Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
248
Merhaba arkadaşlar 2012 yılı sonunda almış olduğum psikiyatriden Yüzde 40 sürekli engelli raporun e-devlet engelli rapor görüntüleme sisteminde gözükmüyor bilgisi olan var mı teşekkürler

Arkadaşlar benimkide gözükmüyor 2016da aldım eskiler gözükmüyecek herhalde yalnız yeni raporlar gözükecek

rapora tam olarak nereden bakıyoruz acaba ben bir türlü bulamıyorumda.

E devlete girin saglık bakanlıgı yazın alta dogru arayıp bulun engelli rapor sorgulama yazıyor

tb2nhf
Raporumu.. E Devlette Görünmesi için Ankara'dan Onaylanıp Gel esi mi Lazım. Yoksa
Hastane'den Aldıktan hemen sonra mı Görünüyor.

Efulin ben göremediğim icin bi şey diyemiyorum yeni rapor alıp bakan arkadaşımız varsa aydınlatırsa sevinirim

Hastaneden aldıktan sonra e devlet te,e raporda ve e nabız da görünüyor.

dirhem

30.04.2019(Bireysel müracaat ve Hakem Hastane si).... Hastane Sağlık Kurulundan Aldım. Ama ne E-Devlette nede E-Nabız da görünmüyor. Acaba Farklı Bir İşlem mi Yapmam Lazım..

EFuLiN

Raporun bir nüshasını aldınız mı hastaneden,almadı iseniz görünmüyor olabilir.

dirhem
3 Nüsha Olarak Hazırlanmıştı. 1 nüshasını Kardiyoloji, 1 Nüshası Sağlık Kurulu ve 1 nüshasını da Ben aldım. Bana verdiler. Normal Rapor Doktor beylerin imzaları var. AZ önce yine baktım görünmüyor.

Sizin hastane e rapor sistemine geçmemiş daha e raporlarda ıslak imza yok.

Üst Alt