Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 ÖMMS ile ataması yapılanlar çalışma yaşamındaki deneyimlerinizi yazar mısınız?

mssql

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
2012 ÖMMS sınav sonucuna göre yerleşip Hizmetli, Bilgisayar İşletmeni ve Veri Kontrol İş. alanında yerleşip bize iş hayatları hakkında bilgi verebilecek var mı?
Daha sonra hayal kırıklığı yaşamamam için, farklı şehir tercihlerinde sorun yaşayanlar vs.. Tüm handikapları belirtirseniz memnun olurum..

soruların cevabını bende merak ediyorum vhki ile ilgili. bu konuda hastanelerin çok yoğun olacağını sanıyorum. forumda biriside tapuyu yazmayın diyordu. sanırım halkla direkt ilişkisi olmayan kurumlar daha sakindir.

Hepsi de aynı.. sonuçta Devlet Memuru oluyorsunuz, yoğun olsa ne olur olmasa ne olur taş mı taşıtacaklar? hiç bir iş yapmadan maaş mı versinler... nereyi isterseniz orayı yazın Engellinin çalışma saatleri ve şartları kanun ile belirlenmiştir.. hele bir kılavuz yayınlansın bakarsınız kurumlara.. aynı kurumda aynı pozisyonda çalışıp çok memnun olan da vardır hiç memnun olmayan da... tamamen kişinin kendisiyle ilgili bir durum

Hızmetlı olarak atanan bırı vardı pişmanım dedı memur olmak ıcın dısardan unuversıte okuyomus

forum engelliler forumu ama sadece sınava gırenler yorum yapıyor daha once ataannnlardan donup yorum yapan kımse yok ...her sey dereyı gecene kadar galıba...
biz boyle olmayalım arkadaslar ınsallah atanırsak tecrubelerımızı arkadaslarımızla paylasalım ....

Biz atananlar yazsın diyoruz, sınava girenler fikir beyan ediyorlar.Fikir bizde de var. Bilmeden, anlamadan tercih yapıp, millet gitmeyince; bir değil, iki atamada önünüzü tıkayacak.

arkadaşlar ben önlisans mezunuyum.açıkca yazıyorum.devlet memuru olsunda ne olduğu önemli değil diyerekten Hizmetli kadrosunu yazdım boşda kalmamak için.şuan devlet hastanesinde hizmetli kadrosundayım.ben teknik okul mezunu olduğum için idare beni teknik servise verdi.yani hizmetli olarak iş yapmıyorum ama yinede heryerde karşıma çıkıyo.önemli olan maaş farkı değil..ben teknik personel olarakta çalışsamda yaka kartımda hizmetli yazıyo örneğin..bazı insanlar vardırya kraldan çok kralcı..idare beni teknik personel gözüyle gördüğü ve teknisyen olarak görevlendirdiği halde bana yakamda hizmetli yazıyo diye memur kadrosunda olan kralcılar iş vermek istiyolar.işten kaçtığım falan yoktur ama sırf kadro takıntıları yüzünden yaptıklarını biliyorum.ben şahsen pişmanım dört gözle ünvan değişikliği hakkımın olmasını bekliyorum.kimseyi etkilemek için değil.herkes kendi kararını verir neticede.puanınıza göre tercih yapın yinede.benim puanımdan daha az puan alan bir lise mezunu memur kadrosunda arkadaşla aynı gün işe başladık biz.okulum yüksek-puanım yüksek.AMA KADRO FARKLI.neden tercih hatası..veya yerleşememe korkusu...neye sayarsanız sayın..artık hizmetli denince aklınıza gelen işleri taşören firmalar yapıyor.mesele yapılan iş değil.bazı insanlar kadroya göre yaklaşıyor kişilere..ben hizmetli kadrosunu yazarken herşeyi göze almıştım zaten ama beni pişman eden iş değil insanların kadrolara olan ilgisi...maaş farkından dolayı yazmak istemiyenler varsa söyleyim arada 70-80 tl bi fark oluyo.ben evliyim 2 çocuk var.eşim ev hanımı.toplamda 2100 tl maaş alıyorum.kimseyi yanıltmak istemem....ben sadece kendi düşüncelerimi yazdım....HERKES PUANINA GÖRE TERCİH YAPSIN...ben iyi puanla kötü tercih yaptım..

Teşekkür ederiz bize bu tarz bilgiler gerekli.

selam arkadaşlar ben de 2012 de ömss ile atanan bir kardeşiniz olarak: UCAR7432 gibi düşünüyorum, ben onun kadar şanssız değilim ama gerçekler aynen yazdığı gibi ne olursa olsun atanıyım gözüyle bakmayın olaya tercih yaparken bir uzmandan yardım alın en önemlisi grubunuzda kaç kişi sınava girmiş siz kaçıncı sırada olduğunuzdur? atama yapılırken sizin grubunuzda tercih kılavuzunda kaç kişi alınacaktır? dikkat etmeniz gereken diğer konularda bunlardır. En önemlisi de hiç bir zaman kendinizi yanlız hissetmeyin idarecililerimiz ellerinden gelen kolaylığı sağlıyorlar. ALLAH'ın izniyle bu işleri yapabiliriz kimsenin bundan şüphesi olması hata elbette olacaktır hata yapacaksınız ki ilerleyen zamanlarda doğruyu daha kolay olacaktır.

2012 sınav sornası atananlardan böyle bilgiler paylaştıkları için bende teşekkür ediyorum :) böyle bilgiler gerçekten gerekli

Merhaba ben de 2012 de memur olanlardanım. Puanım çok iyiydi türkiye geneli 424. Olmustum. Size tavsiyem eğer puanınız da yeterliyse ilk sıralara yasamak istediğiniz büyük sehirleri yazın ilk sıraya. Kazanamazsam diye korkmayın. Nasıl olsa ikinci alım olacaktır diyin. Benim ikinci tercihim tutmustu. Şimdi izmire tayin çıkarmak için ne çektiğimi bir ben bi de Allah bilir. Memur kadrosuna atandım. Bilgisayar sertifikam olduğundan 1 ay gibi kısa bir sürede vhki kadrosuna geçtim. Ama hizmetli olunca kabul etmiyorlarmıs. Seçim yaparken dikkatli olun.

arkadaşlar tercihinizde yazdığınız kurumları kadroları iyice araştırın ben yeterki atanayım neresi hangi kurum olursa olsun diyerek tercih yaptım tapu müdürlüğündeyim ve çok mutsuzum işim yoğun ve riskli rucüsu var allahım buraya düşmanımı dahi düşürmesin genel adı tapu ve kadastro genel müdürlüğü kesinlikle yazmayın dostlarım fiziki olarakta ulaşım olarakta engelliye uygun yerler değiller ayrıca

Üst Alt