Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 ÖMSS puanı ile 200 engelli öğretmen alınacak

yalnizefe

Üye
Konular
147
Reaksiyonlar
0
MEB, bugün bir açıklama yaparak 200 engelli öğretmen alacağını duyurdu

İŞTE O AÇIKLAMA

2012 yılında yapılan Özürlü Memur Seçme Sınavı'na katılan adaylar arasından ÖMSS puanı üstünlüğüne göre 200 engelli öğretmen alımı
yapılacaktır.Adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlar yanında 06/05/2010 tarihli ve 27573 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'nde belirtilen özel şartlar aranacaktır.

Adaylar, başvurularını .:: MEBBİS ::. veya İnsan Kaynaklar Genel Müdürlüğü adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formunu doldurmak suretiyle 03-07 Mart 2014 tarihleri arasında yapacak; başvuru formunun çıktısını, istenilen belgeler ile birlikte il milli eğitim
müdürlüklerine onaylattıracaklardır.

öğretmen alımı

arkadaşlar mrb 200 öğretmen alımı olacakmış neden lise ve önlisanstanda memur alımı olmuyor bu adeletsizlik niye

2012 ÖMSS'ye katılanlardan Engelli Öğretmen Alımı yapılacak Mart 2014

*2012 yılında yapılan Özürlü Memur Seçme Sınavı´na (ÖMSS) katılan adaylar arasından puan üstünlüğüne göre, 200 engelli öğretmen alımı yapılacaktır.Adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu´nun 48´inci maddesinde belirtilen genel şartlar yanında 06 Mayıs 2010 tarihli ve 27573 sayılı Resmî Gazete´de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği´nde belirtilen özel şartlar aranacaktır.Adaylar, başvurularını*http://mebbis.meb.gov.tr*veya*http://ikgm.meb.gov.tr*adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formunu doldurmak suretiyle 03-07 Mart 2014 tarihleri arasında yapacak; başvuru formunun çıktısını, istenilen belgeler ile birlikte il millî eğitim müdürlüklerine onaylattıracaklardır.Başvuruda adaylardan diploma veya öğrenim durumu, pedagojik formasyon ve 2012 yılı ÖMSS sonuç belgesi ile özürlü sağlık kurulu raporu istenecektir. Ayrıca adaylardan, herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda devlet memuru olarak çalışıp çalışmadığına ilişkin beyanları alınacaktır. Çalışanlar ise görev yaptıkları kurumdan muvafakat belgesi alacaklardır.Geçerli başvuru sahibi adaylar, ÖMSS puanı üstünlüğüne göre sıralanacak, alanlar itibariyle belirlenen kontenjanlara yerleştirmeler ÖMSS puanı üstünlüğüne göre yapılacaktır.*

2012 ömss ile memur olarak atananlar da başvurabiliyor yani, iyi iyi..

2014 engelli öğretmen ataması

mart ayı engelli öğretmen ataması prosüdür nasıl işliyor bilen var mı?

Üst Alt