Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 özürlü raporumla vergi indirimi alabilir miyim?

kerem19

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
s.a arkadaşlar benim elimde 2012 de almış oldugum yüzde 70 sürekli özürlü raporumla vergi indirimi alabilirmiyim ben çalışırken vergi indirimi için müracat etmedim şuan malulen emekligim 2014 kontrolüm var kontrolümde sorun olursa işe girim elimdeki raporumla vergii indirimi için müracatımı kabul edermi vergi dairesi bir bilen varmı acama ?

Evet, elinizdeki raporu dilediğiniz zaman vergi indirimi için kullanabilirsiniz.

s.a benim bir sorum olucak ben ilkokul mezunuyum elimde yüzde 70 sürekli özürlü raporum var özürlü memur luk sınavına giremilirmiyim birde nereye müracat ediliyor

İlkokul mezunları sınavla değil kura ile atanacaklar. Kura sürecini takip edip, katılabilir ve atanabilirsiniz

peki bülent bey kuraya girebilmek için nereye başvuru yapılıyor birde istenen evraklar nelerdir kusura bakmayın bilmediğin için yardım istiyorum nisan ayındamı sınavlar

özürlü raporu sürekli

selamlar 2012 de almış oldugum yüzde 70 sürekli özürlü raporum var şuan çalışmıyorum işe girsem vergi indirimi alabilirmiyim bu raporla yoksa hastaneyemi sevk eder vergi dairesi 1995 sigorta girişim var 2426 günüm var ne şartlarla emekli olurum saygılarımla

2012 yılında vergi indirime bavurmadıysanız,tekrar rapor isterler

Merhaba 16 Aralık 2010'da oranlar güncellendi. Sizin raporunuz 2012 yılı ve sürekli olduğu için kabul edilir tekrar almanıza gerek kalmaz.

Vergi indiriminde,eğer elinizde son 1 yıl içinde alınan bir sağlık kurulu raporu yoksa yeni bir rapor isteniyor diye biliyorum
Benmi yanlış biliyorum

Süreli olsaydı istenilirdi ama sürekli ve 16 Aralık 2010 yılı öncesi olduğu için tekrar rapor istenilmez.

Bu yıl MEBde işe başladım vergi indirimim den faylanmayı düşünürüm 2003 yılına ait sürekli raporum mevcut, bu durumda yeni rapor almam mı gerekiyor ???

Daha önce vergi indirimi için başvurup iş değişikliğinizi mi bildireceksiniz yoksa hiç başvuruda bulunmadınız mı?

Eğer ilk başvurunuzsa evet, 16 Aralık 2010 yılı öncesi sağlık raporları için yeniden rapor isteniliyor.

Plumeria;

Hiç başvuru yapmadım İlk başvuru olacak, raporum sürekli olduğundan dolayıda yenileme esasında herhangi bir oran düşüklüğü yaşanmaz sanırım, o şüphe ile raporumu yenilemekten çekinirim :)
İşitme Engelliyim Raporum % 45

Üst Alt