Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar resimde eklenmiş olan 07.09.2012 yılında evde bakım hizmeti için alınmış raporu otv indirimi için kullanabilir miyiz,tecrübesi veya bilgisi olan biri yorumlarda sevinirim herkese hayırlı günler
Alırsın ama sana tavsiyem raporunuz sistemde kayıtlı değilse kaydettirin aldığınız hasteneden yoka vergi dairesi muafiyet için onay vermiyor gidin sisteme işletin diyor öncelikle onu halledin kayıtlı değilse daha sonra bir bayii ile görüpşün zati onlar vergi dairesinden onay ön onay alırlar ve sonra süreci başlatırsınız.
almamanızı tavsiye ederim. 2019 da çıkan güncel tablo sonrası ve önceki raporların şu sıralar derin inceleme altına alınmasını göz önünde bulundurursak yeni rapor çıkarmanda fayda var
Hocam alınamıyorsa ben nasıl oluyor da 2011 tarihli sürekli raporum ile 18.05.2021 tarihinde 2. aracımı tekrar aynı raporum ile ala bildim? sanırım siz başka bir konu ile karıştırıyor ola bilirsiniz. ahmetönerge
Hocam ben iddalı değilim aracı aldım ve biniyorum. istanbul vergi dairesinden muafiyet aldım ve aracıda istanbul dan aldım. raporlar şuan yanımda yok ama unutmazsam atarım buraya. ahmetönerge
2011 yılında almış olduğum rapor ile 2 kez aracımı aldım, fakat her seferinde araç almadan önce muafiyet uygulayacak olan vergi dairesine bizzat giderek elimdeki rapor ile araç alacağımı herhangi bir sıkıntı olup olmama durumunu öğrendim, onlarda araç alımına dair bir husus olmadığını söylediler. size tavsiyem sizde öyle yapın derim