Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 tarihli raporumla otomatik vitesli arabayı ÖTV'siz alabilir miyim?

• Konbuyu başlatan kazazede
  • Başlangıç tarihi
K

kazazede

Merhaba
2012 yılında resimdeki raporumla otomatik vitesli araba aldım, ÖTV muafiyetli, şimdi arabayi değiştireceğim ama bazı arkadaşların raporlarında sorun çıkarıldığını öğrendim, bu raporumla tekrar ÖTV muafiyeti ile otomatik vitesli araba alabilirmiyim, yakın zamanda bu şekilde raporla otomatik vitesli araba alan arkadaşlar varmı, raporum 2011 tarihli ve Sürekli ibareli
Birde bu raporumu aldığım tarihten 2 ay sonra tekrar rapor almıştım ama o aldığım rapor trafik kazası nedeniyle engel oranı tesbiti için alındı ve raporda araba ve ehliyet gibi kısımlar değerlendirilmedi, sonradan aldığım bu rapor sıkıntı çıkarırmi

En son alınan rapor sistemde göründüğünde sorun çıkarırlarmı

Raporum böyle
430a15f98093442cf6d9120bbd3fa51b.jpg
dee66d4aa5cbf33b79eb396041f9829f.jpg

egemmm

teşekkür ederim, sadece otomatik vitesli olan araba alımlarında maliye sorun çıkarıyormuş diye şikayetler okudum, raporumu vergi dairesine gösterdim ama net bir şey söylemiyorlar sadece özelge isteyin diyorlar,
Birde sonradan aldığım rapor için sorun çıkarırlarmı acaba

kazazede

otomatık vıtes arac sol ayagından engelı olanlar ıcın gecerlı. uzman doktor surucu saglık raporuna otomatık vıtes arac kullanabılır ıbaresı yazıp ıl saglık mudurlugu de ılgılı kodları yazarsa kımse hıcbısey cıkaramaz.

Üst Alt