Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 tarihli raporumla vergi indirimi almak için başvurabilir miyim?

falkono

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2012 yılında almış oldugum sürekli 100/40 olan engelli raporumla ankara maliyeden bir yıl süreli vergi indirimi aldım şimdi tekrar aynı raporla tekrar başvursam vergi indirimi alabilirmiyim.

falkono verien vergi indirimi 2012 yılında aldığınız rapora istinaden verilmiş zaten.1 yıl sonrasına ise sizden kontrol muayenesi talep edilerek vergi indirminiz yapılmış.Dolayısıyla tekrar vergi indiriminden yararlanmanız yeni rapor almanız gerekecek.

başgedikli verdiginiz cevap için tşk ederim bir sorum daha olacak tekrar hastaneye başvurdugumda vergi indirimi için raporumun oranı düşerse raporum zaten 100/40 düşerse raporum iptalmi oluyo yeni rapor oranımı geçerli olacak yoksa 2012 de aldıgım sürekli raporum geçerli olacakmı. bilgi verirseniz sevinirim.

@Başgedikli
bir sorum daha olacak tekrar hastaneye başvurdugumda vergi indirimi için raporumun oranı düşerse raporum zaten 100/40 düşerse raporum iptalmi oluyo yeni rapor oranımı geçerli olacak yoksa 2012 de aldıgım sürekli raporum geçerli olacakmı. bilgi verirseniz sevinirim.

falkono yeni alacağınız rapor geçerli olacaktır.2012 tarihli raporunuz,yeni rapordan sonra geçersiz hale gelir.

ben 2012 tarihli raporumu tekrar ankara maliyeye yolladım bir hafta önce daha önce bu rapora 1 yıl vergi indirimi vermişlerdi bakalım şimdi de vereceklermi.

2012 yılında almış oldugum sürekli 100/40 olan engelli raporumla ankara maliyeden bir yıl süreli vergi indirimi aldım şimdi tekrar aynı raporla tekrar başvursam vergi indirimi alabilirmiyim.

falkono

Bence başvurabilirsiniz! Süre kısıtlaması olmayan rapor her zaman geçerlidir. "Bu geçerli değil" diyen gerekçesini söylesin size...

zaten arada bir mevzuat değişti onun için olsa bile kesin yollarlardı amaç yokuş olsun amaç vatandaşın canı çıksın...

Üst Alt