Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 tarihli raporumla vergi indirimine nasıl başvurabilirim?

maryo

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
100/41 raporum var raporumu 10,12,2012 aldım vergi indirimden nasıl yaralanırım şimdiden teşekürler

Çalışıyor iseniz iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alarak maliye mükellef hizmetler birimine müracaat etmeniz gerekli.. Çalışmayan birey vergi indirim hakkı müracaatı yapamaz..

şimdi çalışıyorum da bir iş var özürlü olarak işe girecegim ozaman işten çalışdıgıma dahil bir kagıt alsam daha iyimi olur

ücünçü dereceden vergi indirimi alsam 2013 ne verilrler

vergi indirimi

vergi indirimine müracat etsem hastaneye sevk yaparmı

ama raporu yeni aldım 12,12,2012 zaten genede sevk yaparmı

Daha nasıl bir yanıt verilir bilmiyorum :) Elinizdeki rapor geçerlidir. Yeniden rapor istenmez. Yeter ki rapordaki oran sakatlık oranı cetveli'ne uygun olarak düzenlenmiş olsun...

yüzde 41 raporum

vergi indiriminden yaralansam bana ne gibi faydası olur

emeklilik vegi indirimi almak şartmı

ban yardıçı olan arkadaşlar şimdiden teşekür ederim

Maaşınızda 28,5 TL artış sağlar.
Sigorta girişiniz 1 Ekim 2008'den önceyse ve 4a(ssk)'dan emekli olacaksanız emeklilik için vergi indirimi almanız şart sadece.

sgk başlangıc 1995 pirim 3220 doğum tarih 06,07,1979 saglık raporuda 12,12 2012 aldım

teşekür ederim

sigorta başlangıcınızın -staj değil- tam primden olduğunu varsayarak, ssk'dan emekli olacaksanız;
3. dereceden vergi indirimi kazanırsanız 2014'ün 07/07 itibariyle yıl olarak doldurmuşsunuz,
prim gününüzüde 3920 güne tamamladığınızda emekli olabilirsiniz,
ancak öncelikle elinizdeki raporla defterdarlıktan vergi indirimi başvurusu yapmalısınız.
http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

yardımların için teşekür dereim baş vurucagım ozaman

ankara engeli raporumu düşürdü 2012 12,20 aldıgım 100/41 raporu 2014 01,14 düşürmüş 32 ye ne yapcam şimdi

yapacak birsy yok acil değilse aradan bir süre vakit geçtikten sonra hastaneden alacağın yeni tarihli rapor ile tekrar başvurmak

Mehmet kardesım hastalığınız neydı okadar cok dusrdu

sag kolumda sinirler koptu damar amaliyat oldum

nasıl itiraz etmelim kaç gün geçmessi lazım

bu konuda hiç bilgım yok ama bilgısı olan arkadaşlar vardı muhakkak okuyup cevap verırıler rahat ol..

taman sagol kardeş

nasıl itiraz etmelim kaç gün geçmessi lazım

yardım

itiraz etmen bir işe yaramaz sanırım işler uzar büyür... dediğim gibi yeni tarihli bir rapor alarak tekrar başvurmak...tabi karar sizin itiraz edebilirsin

Üst Alt