Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 yılında aldığım rapor e-Devlet sisteminde görünmüyor!?

Caner Giray

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merha arkadaşlar 2012 yılında aldığım süresiz %90 engelli raporum e devlette bu bölümde görünmüyor bunun için hastaneye müraacat etmeden bunu sisteme nasıll işetebilirim bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı ?

maalesef yok ya aldığınız hastaneye ya da bağlı bulunduğunuz ilin il sağlık müdürlüğü engelli sağlık kurulu birimiyle irtibata geçmeniz gerekmektedir.

ilginç geldi bana. neden e-devlette gözükmezki ? böyle durumlardamı oluyor. süresiz alınan engelli raporu kaldırılması gibi

çok saçma değil mi ? e devlet büyük bir kolaylık ve bu hizmete en rahat erişmemiz gereken kişiler de engellilerken olması lazım gene de engelliye uğraştırmak istiyorlar

Merhaba , Engelli raporu maliye gönderilmesi için teslim ettim. Ekranda kontrol ettiğimde işlemleriniz tamamlandı diyor. İnteraktif vergi dairesinde. Hangi işlem bitmiştir acaba.

Zutcu arkadaş kaldırıldı diye bir şeyden bahsetmemiş ki.
Genelge ve Yönetmelik tarihinden önce düzenlenen belgeler elektronik sisteme tanımlanmış halde değil.
Yazı geldi ilgili kurumlara dağıtımı yapıldı bütün herkesin raporunun sisteme taratılması bence yılllarrr yıllarrr alır bence, Türkiye de elektronik sistemin ne kadar ağır işlediğini ve kontrol merkezlerinin bu konuda ne kadar istikrarlı olduğunu malum millet olarak bilmekteyiz.

merhaba Zeynep Hanım.

Ben sağlık raporumu engelli vergi dairesine verdim geçen hafta. Bugün kontrol ettiğimde dilekçe durumu sonlandı yazıyor. Ne anlama geliyor. Ben İstanbul dan başvurdum. Evraklar Ankara Maliyeye gönderildi mi demek? yoksa işlemler bitti mi demek ? tşk

İlk gün sisteme girerken dahi sonlandı yazıyor orda dikkate alma onu zaten iş yerine geliyor yazın sana ulaştırıyor isyerinde

@fosfor zaten bir hafta oldu vereli sonuçlanması imkansız. Merak ettim tşk ederim cvp için

Zutcu benim evis kontrolünde işleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi dereceye girdiniz yazmaktadır.

ya ne sorucam burada fotoğrafı nasıl paylaşıyorsunuz bende onu bilmiyorum :D

Zeynep Hanım

Evis de hiç bir şey çıkmıyor benim :)).

Fotoğraf hiç yüklemedim bilmiyorum. Ama resim ekle butonuna fotoğrafın bulunduğu adresi yazıyorsunuz galiba :))

merhaba öncelikle hakkınızda hayırlı olsun.. Süreç bu kadar kısa değil maalesef.. Bende 8 temmuzda başvuru yaptım 1 kasımda olumlu sonuclandı dedi.İşyerine evrak 15 kasımda ulaştı...21 Eylülde ilave evrak istemişlerdi MR+EMG gibi...

Bu eski raporlar nasıl sistemi giriliyor bilginiz var mı Raporum sürekli

arşivden çıkarıp ilgili personel tarafından sisteme yüklenmekte

Evet şimdi evis düştü bakanlığa gönderildi yazıyor. Tşkler cvp için

Hayırlı olsun sizede

Üst Alt