Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012'de aldığım rapora il sağlık komisyonunda kod ekletebilir miyim?

by yolcu

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
2012 almış olduğum özel tertibatlı araç kullanır yüzde 60 oranlı ve sürekli bu raporla doğrudan ilsağlık kurulunda müracaatla gerekli kodları ekletebilirmiyim?yoksa yeniden rapor için hastaneye mi müracaat edeceim.

by yolcu 2012 yılında almış olduğunuz rapora herhangi bir ibare ekletmenize gerek yok. Ehliyetinizi değiştirdiğiniz zaman kodlar ehliyetinize eklenecek, bu değiştirdiğiniz ehliyet ile beraber "Özel Tertibatlı Araç Kullanır" ibareli rapor işinizi görecektir.

sevgli(bertoned)
benim 1998 de aldığım h sınıfı ehliyettim var fakat ehliyete özel tertibatlı oto vitesli araç kullanır yazmiyor.2012 de araç almak için almış olduğum kodsuz özeltertibatlı oto vitesli araç kullanır raporum var ve şürekli ibarelidir. bu raporla aile hekimi yetkili hastaneden rapor almadan bir dilekçeye raporumuda ekleyerek gerekli kodları eklemek için doğrudan ilsağlık kuruluna müracaatla kod ekleyebilirim mi

Hayir. Ehliyet degisiminjn elinizde olan bir rapor ile alakasi yok. Siz aile hekikinden aldiginiz sevk ile gerekli uzman hekimlere gorundukten sonra doldurduklari kagit ile birlikte il saglik mudurlugune gideceksiniz ehliyetinizi yeni kodlu ehliyet ile degistireceksiniz. Unutmayin efer yeni arac almayacaksiniz 2020 aralik ayina kadar vaktiniz var naçizane tavsiyem beklemeniz yonunde olur.

2015 yeni araç aldım 2020 ye kadar araç ihtiyacım yok ama 1998 de aldığım mevcut h sınıfı ehliyetimde özel tertibatlı oto vitesli araç kullanır ibaresi yok bir kaza anında kasko şirketi bu ibare yok diye sorun çıkarabilir diye düşüniyorum.herhalde artık kodsuz ehliyet verilmemektedir.2012 araç için aldığım ve araç alımında kullandığım özel tertibatlı oto vitesli araç kullanır sürekli ibareli raporla bu h sınıfı ehliyet alabilimiyim ?yeni kodlu rapora 2020 kadar bulaşmak istemiyorum

by yolcu

Hayır, yeni ehliyet için yeni rapor alman gerek: aile hekimiz -> uzman hekim -> il sağlık komisyonu -> emniyet

Üst Alt