Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012'de yerleşipte 2014'de tekrar EKPSS'ye giren Önlisanslılar puanlarınız kaç?

HATAYLI...

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 2012 ömssde önlisans olarak yerleşipte tekrar 2014 de tekrar sınava girip aldığınız puanları yazarmısınız

lütfen cevap yazarmısınız çok merak ediyorum

Öyle kişilere şahsen hakkımı helal etmiyorum diğer dunyada karşısına çıkacağım bana ve diger arkadaslara hakaret boyle bisey yapilmasi bahaneleride hazir hizmetliymis memur olacakmış tercihini yapmayacaktin o zaman ...

evt size katılıyorum o zaman tercih yapmıcaktın yapıyosun atanıyosun yine atama istiyosun hayret bişi doğrusu

arkadaşlar yanlış anlamayın ben 2012 de atanamadım bu yılda 66 puan aldım şunu merak ettiğim için yazdım 2012 de yerleşipte 2014 de tekrar sınava girenlerin puanını ve tekrar tercih yapıp yapmayacakarını merak ediyorum

Burada yazdiklarinizla kalirsiniz siz ancak.

Birde onların tarafından bakın yapamadığı istemediği işte hayatını nasıl devam ettirebilir ki ? sonuçta hepimiz engelliyiz hizmetli olmak adama göre değilse yapamıyorsa zorlanıyorsa sınava tekrardan girmek ve tercih etmek onunda hakkı sizde çalışıp yüksek alsaydınız onlar hem işe gitti hem sınava çalıştı bizler sadece sınava çalıştığımız halde onlardan yüksek alamıyorsak sorunu kendinizde aramalısınız.

Bende sınava ilk defa 2014te girdim.

birkan01;

Kardeşim haklısın zaten hizmetli olupta memur olmak isteyenlere kimsenin söz söylemeye hakkı yok ama ben şuraya geçiyim aynı statüde daha iyi maaşıda iyi daha az iş yapıyorlarmış diye yer değiştirmelere demek isteniyor zaten kanunen onunda önüne geçildi diye biliyorum sıkmayın canınızı

Üst Alt