Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012'deki emeklilik başvurum için evrak takipte görünen ibarelerin anlamı nedir?

Konular
30
Reaksiyonlar
0
[FONT=Verdana]6[/FONT][FONT=Verdana]18.09.2012[/FONT][FONT=Verdana]KARAMAN SGİM EMEKLİLİK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]7[/FONT][FONT=Verdana]18.09.2012[/FONT][FONT=Verdana]KARAMAN SGİM EMEKLİLİK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]8[/FONT][FONT=Verdana]18.09.2012[/FONT][FONT=Verdana]ŞAHIS[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]9[/FONT][FONT=Verdana]18.09.2012[/FONT][FONT=Verdana]ŞAHIS[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI

[/FONT]
VARİDE NO:[FONT=Verdana]16,261,826[/FONT]VARİDE TARİHİ:[FONT=Verdana]17.09.2012[/FONT]
2012 de göndermiştim fakat eve kagıt bildirimi gelmedi sonuç olarak ne oldu ben almadım aydınlatırsanız sevinirim iyi günler

2012 yılında emekliiğe başvurdun ve o gün bugün hiç peşine gitmedin mi? Yukarıda alıntıladığın bilgilerden hiç bir şey anlaşılmaz... Ama bunca zaman ses çıkmadığına göre başvurununreddedildiği muhakkak.

2012 de basvurdum fakat tam ögernmeden durumu, pkolojik tedeavi görüyordum sonradan aklıma gelmedi şimdi evrak varide no diye bişey var ordan farkettim kabul edildiyse nereye gitmem lazım bide yılda iki kez hastalanıyorum yatılı olarak 1.5 ay duruyorum ondan sonra salıveriyorlar .ben evraktan bişey anlamadım çünkü.

Bence başvuru reddedilmiştir ya da bu kadar uzun süre askıda kalınca anlamsız hale gelmiştir. Hiç peşinden bakınmaya değmez.

Emeklilik düşünüyorsan, doğum tarihi, ilk sigortalı olunan tarih, rapor oranı, sigortalı olmadan önce işgücü kaybı olup olmadığı, ödenmiş prim gün sayısı bilgilerini buraya yaz lütfen. Ne zaman emekli olabilecğeine dair bilgi verebiliriz...

Üst Alt