Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012'deki trafik kazası için bugün yeni rapor alıp yeniden tazminat alınabilir mi?

zumral1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Acil yardima ihtiyacım var.

2012 yilinda trafik kazasi gecirdim 2.5 yasindaki oglum beyincik kanmasi ve hasari ile yogun bakimda yatti ve dr umut bile vermedi cok sukur rabbim bagisladi bize.
Sonrasinda oglum ve benim icin rapor alip sigorta sirketinden tazminat aldik o zmaan psikiyatr polikliniginden oran almadik ben fizikden oglum gözden rapor aldi. Olay taze zamanla gecer dedigimiz hicbisey gecmiyor malesef ben arabaya hic binemez oldum heleki cocuklarla oglum ise yolda giderken park eden arabalara temas etmeden yuruyemiyor atlatamadık yani.
Psikiyatr servisinden yeniden rapor alabilirmiyim sigorya sirketi bunu kabul edermi. Bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler

zumral

Merhaba kaza gününden beri piskiatri tedavisi görüyormusunuz kanıtlayabilirseniz tekrar başvuru yapılabilir

Ben psikiyatr olayini hep erteledim ama artik yapamiyorum sorunlar gittikce buyudu. Ailemin baskisiyla yeni gitmeye basladim. Oglumda oyle. Su durumdan sonra yapabilecegim bisey varmi. Ve tekrar para verip aldigimiz rapordanmi almam gerekiyor cunku sadexe psikiyatrdan verilmiyor sanirim oran belirtir bir rapor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Artik arabaya binemiyorum kapida kapattik toplu tasimayla gidiyoruz her yere. Ailemlede bu duruma ne kadar daha.katlanabilir.bilmiyorum. tesekkurler

piskiatriden rapor almanız için en az son 6 ay doktor takibinde olmanız gerekiyor rapor alacağınız yerle tedavi olduğunuz yerin aynı olmasına dikkat edin geç kalmış hiç birşey yok doktora gidin ve şikayetlerinizi anlatın

Üst Alt