Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 Ford Fiesta 1.6 otomatik powershift nasıldır?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ileride bu aracı almayı düşünüyorum sizce nasıldır sürekli kullanmayacağım için benzini çok aşırı yakmadıktan sonra idare ederim Powershift otomatik vitesler sizce nasıldır bu araç alınırmı içinin çok geniş olup olmamasına takılmıyorum ileride teknik veya kronik sorunlar çıkartıp üzer mi ? belki 5 sene sonra satıp model yükseltebilirim bu aracın + ları ve - lerini kullananlar cevaplarsa sevinirim

powershift ler otomatikleştirilmiş düz vites oluyordu galiba bunlar yokuşlarda geriye doğru kayma yapıyor bildiğim kadarıyla.

hill holder var bu araçta yokuşta kayma yapmaz

Ötv siz bu araç 25000 e geliyor sizce alınır mı punto veya hyundai i20 ile kıyaslarsak nasıldır

ilerde ne zaman? bir sene sonramı?hersene model yenılıyorlar dostum bunuda göz ardı etme derim..

En erken 5 sene sonra elden çıkarabilirim bildiğim kadarıyla 5 sene satamıyacağım fakat 5 sene dolunca normal satış fiyatı üzerinden satabileceğim 5 senede 10000 düşüğüne satsam yine aldığım fiyata satmış olucam

Kardeş ford bence güzel araba ama çok dar ve küçük bi araç genişlik olarak sana yetiyorsa bence alınabilecek bi araç ama bana sorarsan eğer otomatik vites alacaksan kesinlikle robotize değil tam otomatik vites araç al derim. Arıza yönünden

Ben 1.5 yıldır kullanıyorum(Tam otomatik) çok benzin yakışının dışında şikayetim yok.

24.06.2013 te 1,6 105 Hp powershift titanium x paket li olarak 28.000 tl ye aldım. Uzun yolda cruze kontrollü sabit 90 km ve klima full açık olarak 34 krş yaktı. Bu güne kadar birçok araç sahibi oldum. Sıfır olarak hyundai getz ve 2000 model vw polo ile karşılaştıracak olursam. Getz az yakıyor fakat fiestaya göre işçilik yönünden eksik. Polo ile yakıt aynı kalite olarak benzer gördüm. Almadan önce çok yakar, ses çok alır, amortisörü sert dediler. Ama benim yorumlarım şöyle; Artıları: Konforlu, güvenli, işçilik kaliteli, yol tutuşu iyi, boyum 1,65 ona göre görüş alanı iyi. Eksileri: Sadece camı açarsanız lake kaplamalar çok toz tutuyor. Yakıtta otomatik bir araba için normal. Çok yakması arabadan çok kullanıcıya bağlı diye düşünüyorum. Bazı arkadaşlar seat ile karşılaştırmışlar. Ben sadece yakıt için seatı tercih etmem. İşçilikte ve ikinci elde göz önünde bulundurmalı. Yakıt konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlarada dizel olsa bile şehir içi yakacaktır. Gülü seven dikenine katlanmalı. Ayrıca ford u tercih etmemin sebebi; Engelli aracı alırken diğer acentelerin yaklaşımından sıkıntı yaşadım özellikle seattan hiç memnun kalmadım. Kısaca ford tan korkuyordum ama tek kelimeyle harika.

özellikle yakıt anlamında detaylı fikir verebilecek var mı ? bu videoda genel bir değerlendirme mevcut

Üst Alt