Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 Malulen emeklilik basvuru formu ve prosedür..?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, tüm konuyu okudum, belgelerde 2013 itibariyle değişiklik var mıdır , malulen emekliliğe nasıl basvurabilirim yardım ederseniz minnettar olurum.
Öncelikle tek taraflı otoskleroz hastasıyım, ameliyat ta oldum fakat sol kulağımdaki işitme yitimi kaybettim. Sol kulağım 0, iyi işitiyorum.
Buna ek olarak 28 Subat 2013 te bir atak yaşayarak E.Ü. psikiyatri klinigine yatırıldım. Bipolar teshisi ile 7 ay hastahanede yattım 4 gun once taburcu oldum
Malulen emekliliğe nereye?
Nasıl, hangi belgelerle basvurabilirim?
Bipolar hastalığım ve kulak hastalığımı aynı anda belirtebilir miyim?
Yardımlarınız için simdiden tesekkurler

Göksel bey,

10 yıl sigortalılık ve 1800 gün prim şartınız tamamsa, maluliyet cetveli'ne göre malul sayılmayı gerektirecek düzeyde işgücü kaybınızın olduğunu da düşünüyorsanız, malulen emeklilik talebiyle sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz: Sigortalı İçin Malullük Sevk Talebi
Sizi hastaneye sevk ederler. Oranın verdiği rapor SGK'ya gider, orası değerlendirir ve son kararını verir...

Teşekkürler oturan boğa 6. maddeye uyuyorum, basvurumu yaptım sevkettiler .
  1. Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen progresyon gösteren ve çalışma olanağı vermeyen bipolar bozukluk

göksel bey merhaba bende bipolar hastasıyım 10 yıldır tedavi görüyorum. bende malulen emeklilik düşünüyorum süreci nasıl başlattınız bilgi verir seniz sevinirim kurula hangi belgelerle gittiniz. ilaç raporları ve is tirahat raporları işe yara rmı teşekkürler

Hadi hayırlısı. Dilerim süreç kolayca tamamlanır da emekliliğiniz gerçekleşir.

bendede hem psikatr hem norolojik rahatsızlık var norolojiden rapor alacağım psikatr a göründüğümde ne yapmalıyım sevk kağıdımı bekliyorum heyet içn

merhaba;
osas ve ağır hasta olan biri için yeni çıkan yasada yazan solunum cihazı kullananlar ibaresiyle başka hastalığa gerek kalmadan emekli olabilirlermi??

hastanede yatan hasta iseniz izin gununuzde SSK ya basvurabilirsiniz, sizi tedavi gordugunuz hastaneye sevk ederler, yatan hasta değil iseniz, önceki tedavinizden epikriz,istirahat,muayene tum raporlari saklayınız. SSk ya giderek oradan sevk isteyiniz, size bir sevk kagıdı verecekler. O kagit ile belirten hastaneye basvurunuz, goz, noroloji, fizik tedavi, kkb , psikiatri kliniklerini tek tek dolasarak muayene olunuz. (hastaneden elinize yukarıda belirttiğim kliniklerde muayene sonucu icin bir kagit veriyorlar). Tum muayeneleriniz bittikten sonra bu kagıdı saglık kuruuna teslim ediyorsunuz ve size gun veriyorlar. Herhangi baska bir hastalığınız var ise hepsinin raporunu saklayınız.
Benim surec su anda burada,10 Aralıkta saglık kuruluna cıkacagim, hayrlısı

Unutmuşum, eczaneden kullanmıs oldugunuz ilacların listesini de istiyor psikiyatri, herhangi bir eczaneden vatandaşlık numaranızla alabilirsiniz

Üst Alt