Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 Mart ayı 2022 maaş ödemelerini alamayanlar..?

cemilyavaşi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar eskiden doğum tarihinin son harfine göre verilen maaşlar şimdi farklı bir sistemle veriliyormuş.her dönemin 5.günü ile 15.günü arasında yatırılıyormuş.bende bugün öğrendim. benim gibi maaşını gününde alamayan arkadaşlar varmı acaba?yoksa bu sorunu sadece benmi yaşıyorum?

cemilyavaşi;

yok hocam öyle bişey ben yozgatta oturuyom tam gününde aldım maasımı dogum günü 82 martın 7 bugun aldım maasımı sizin maas kesilmiş olmasın

cemil arkada yazdım ben zaten

https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/ su siteye girip gss tescil sorgulama linkine tıklayarak gss tescil kaydını secin acılan sayfada ne yazacak

birde yine o sayfada provizyon sorgulama var oraya tıklayın --saglık provizyon-- yazıyor oraya tıklayarak acılan sayfaya bugun kü tarihi girin

Tescil Kapsamı
60/c3 2022 65 Yaş

Sorgu Sonucu
0000 - Müstehaktır, provizyon alabilir.

GSS Kapsamı
60/c-3 kapsamında sigortalı olanlar

böyle bişey yazması gerek

ben ilk kez alıcam maaşı.toplu ödeme alıcam bir milyar civarı.alo 144 aradım para hesabınıza aktarılmış diyorlar postaneye yatmış diyorlar.postaneyi aradım henüz yatmamış diyorlar.bende alo 144 gene aradım ayın 5 ila 15 arasında yatacaktır dediler.yeni sistem böle dediler.acaba bana önerebileceğiniz bişey varmı?

bende alamadım normal de dün yatması gerekiyordu ama yatmamış ..sebebi nedir sizce ?

T.C Kimlik Noxxxxxxxxxxxxxxxx
AdıCEMİL
SoyadıYAVAŞİ
CinsiyetErkek
Doğum Tarihi24.02.1988
Yakınlık TürüKendisi
Tescil Kapsamı60/c3 2022 65 Yaş
Yararlandığı TC Kimlik No2131740****
GSS Kapsamı60/c-3 kapsamında sigortalı olanlar
Sicil No44213174011
Provizyon Tarihi07.03.2013
Sigortalı TürüDiğer
Katılım Payı MuafiyetHayır
Sorgu Sonucu0000 - Müstehaktır, provizyon alabilir.

BU YAZI ÇIKTI HOCAM BU NE ANLAMA GELİYOR

zoro-27;
hocam size diger konuda cevap vermiştim sizdemi yeni maas alacaksınız

tek66;

ben alo 144 aradım dedilerki artık sosyal yardımlaşmaya devredildiğinden dolayı engelli maaşları ayın 5 ile 15 arasında yatacaktır dediler

cemilyavaşi;

birde ziraat bankasına sordunuz daha önceleri ziraat bankasına online olarak yatıyordu

birde su siteye tc kimlik nosunu girip Sosyal Güvenlik Kurumu - ES 2022 Evrak Takip Uygulama

online ödeme tutarı ne yazıyor

olmassa ptt online ödeme deyip tekrar bir sorun

tamam masınız baglanmıs

cemilyavaşi;

yok hocam öyle bişey ben gününde aldım ama siz daha ilk maas aldıgınız icin olabilir ben 3 senedir alıyorum

zoro-27;

zoro hocam ben size diger konuda cevap verdim sizdemi ilk kez alacaksınız

Mart 2013 de ilk kez maaş alacak olanlar

Mart 2013 de ilk kez maaş alacak arkadaşlar paranızı gününde aldınızmı?yoksa yatmamışmı?

cemilyavaşi;

tamam masınız baglanmıs

mart 2013 de ilk kez ödeme alacak olanlar paranız gününde yatmışmı?

yok hocam ordan baktım bişey çıkmıyor.sgknın evrak takip sitesinden bakınca çıkıyor

evrak takibi sitesi ora iste online ödeme böülümde ne yazıyor böyle bişey yazması lazım

Tarihi:20/9./17.0Ödeme Durumu:KESİNLEŞTİ
Online Ödeme Tarihi:Online Ödeme Tutarı:1694.54
Online Ödeme Açıklama:İLK AYLIK BAĞLAMASon Maaşı(1 Aylık):365.30

tek66 yok birader ya 2 seneden beri alıyorum ilk defa böle bişey oluyo .

zoro-27;

peki yatmadıgını size kim söyledi nerden haberiniz oldu ayrıca engel oranı yüzde kac

benim doğum yılım 1991 buda mart ayının 6.gününe tekabul ediyor . en son aldığım gibi gittim bir ptt bank şubesine taktım kartı baktım hesapta 22 tl lik bir tutar var . hesap harektlerime baktım dün sadece 22 tllik bir tutar yatırılmış.. raporumda % 73

iceriye girip sormadınızmı peki neden bu kadar yatmış diye bende 82 dogumluyum bugun sabah 6:30 da cektim parayı 1.154tl özür oranı %80 bir yanlışlık var bence

akşam saat 5 ten sonra gittiğim için şube kapalıydı . Gündüz de çalışıyorum gidemiyorum . acaba ptt müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurmarmı ?

öcelikle su site gir bakalım maasın kesilmiş devammı ediyor ona bakalım
https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/ su siteye girip gss tescil sorgulama linkine tıklayarak gss tescil kaydını secin acılan sayfada ne yazacak

birde yine o sayfada provizyon sorgulama var oraya tıklayın --saglık provizyon-- yazıyor oraya tıklayarak acılan sayfaya bugun kü tarihi girin

Tescil Kapsamı 60/c3 2022 65 Yaş

GSS Kapsamı 60/c-3 kapsamında sigortalı olanlar

Sorgu Sonucu 0000 - Müstehaktır, provizyon alabilir.

böylemi yazıyor zoro27

Tescil Kapsamı 60/c3 2022 65 Yaş

GSS Kapsamı 60/c-3 kapsamında sigortalı olanlar

Sorgu Sonucu 0000 - Müstehaktır, provizyon alabilir.

aynen bu şekilde kardeşim.

bide ben ptt müşteri hizmetlerini aradım . Aylığı ödeme emri veren kurum ile görüşün dediler . Sgk ile mi görüşecem ben şimdi ?

zoro-27: ödeme emri veren kurum

SAĞLIK, YAŞLI VE ENGELLİ YARDIMLARI DAİRE BAŞKANLIĞI

Sami ÇETİNKAYA
Daire Başkanı
03127058047
Oğuz ÖZDEMİR
Aile ve Sosyal Politikalar Uzman Yrd.
03127058025
A. Banu ACUN
Aile ve Sosyal Politikalar Uzman Yrd.
03127058026
Ersin YAMANKILIÇ
Memur
03127058028
Filiz EKİN
VHKİ
03127058029
Belgin ÇALIŞKAN
Öğretmen
03127058027
Engin DÜNDAR
Bilgisayar İşletmeni
03127058032

Benimde şubat 27 de bağlanmış mayıs ayı dahil ama sydv bana haziranda alabilirsiniz diyor neden acaba.

zoro-27;

aile ve sosyal politikalar arayacaksınız 144 numarası

Üst Alt