Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2013 model yeni kıa ceed ful+ful premium engelli aracımı satıyorum
slm arkadaşlar,2013 model yeni kıa ceed ful+ful premium engelli aracımı satıyorum sadece vites kolunda aparat vardır.aracı 48bin tl ya aldım ilgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olurum. araç 3bin km dir. 0537 987 11 04
evet sw yani ştayjin vagon ceed uzunu 1.6 motor 128 bg otomatik vites, cam tavan, sanruf, hafızalı koltuk, kendi kendine park sistemi ,otomatik el fireni vs
Arkadaşlar o kadar tatlandırarak cevap veriyorsunuz ki. Kia ceed 48000 nasıl almışsın ki arkadaşım o para bu araca verilmez. o parayla daha güzel hemen elinden çıkarabileceğin o kadar çok araç var ki. hayırlısı olsun inşallah zarar etmeden satarsın. Bu arada aracın plakasını yazarmısın?
arkadaşım aracın ikinci el piyasasından haberin varmı,biz engelliler aracı elimizden hemen çıkarmak için almıyoruz,biliyosunki 5 sene satamıyoruz.aracı normal satsam müşterisi var şuan engelli kardeşlerime satmak istiyorum ki devir işlemlerinde uğraş mıyayım o kadar faktim olmuyo.bu arada araca bu para verilmez diyosun plakasını istiyosun anlamadım.