Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 model yeni kıa ceed ful+ful premium engelli aracımı satıyorum

kobra3452

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar,2013 model yeni kıa ceed ful+ful premium engelli aracımı satıyorum sadece vites kolunda aparat vardır.aracı 48bin tl ya aldım ilgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olurum. araç 3bin km dir.
0537 987 11 04

slm arac s vagonmu otamatikmi motor hacmi dizelmi benzinlimi

evet sw yani ştayjin vagon ceed uzunu 1.6 motor 128 bg otomatik vites, cam tavan, sanruf, hafızalı koltuk, kendi kendine park sistemi ,otomatik el fireni vs

i30 la takas düşünürmüsün bide araç dizel mi ?

slm aracta deyişen ve ya boyanan parca varmı sen nerdesin

araçta değişen boya hiçbişey yoktur.endonanımlı paketi.aracın fiyatını dün sordum 82.500 tl anahtar teslim fiyatı.istanbul/ bağcılardayım

bende bagcılar bagcıların neresi bide mahsuru yoksa neden satıyorsun*?

bendee yeni H SINIFI ehliyet alacam sınavı kazandım serdifkayı bekliyorum

hayırlı olsun.kemalpaşa mahallesi yavuz,satma sebebim ev alıcam,araç hakkında aklına bişi gelmesin sınıfının on numarası dır.

selam yeni yapılan cade var tek yön olan
ordamı

oturuyorsun

Arkadaşlar o kadar tatlandırarak cevap veriyorsunuz ki. Kia ceed 48000 nasıl almışsın ki arkadaşım o para bu araca verilmez. o parayla daha güzel hemen elinden çıkarabileceğin o kadar çok araç var ki. hayırlısı olsun inşallah zarar etmeden satarsın. Bu arada aracın plakasını yazarmısın?

arkadaşım aracın ikinci el piyasasından haberin varmı,biz engelliler aracı elimizden hemen çıkarmak için almıyoruz,biliyosunki 5 sene satamıyoruz.aracı normal satsam müşterisi var şuan engelli kardeşlerime satmak istiyorum ki devir işlemlerinde uğraş mıyayım o kadar faktim olmuyo.bu arada araca bu para verilmez diyosun plakasını istiyosun anlamadım.

plakasını istememin sebebi araç üzerinde herhangi bir hak mahrumiyeti var mı yokmu sorgulatmak için alıcısı da çıktı .

Anlasıldı merkez,demek istedi sanırım arkadas!

konuyu tazelemiş mac72 tekrar başlığınız görünsün diye :)

Üst Alt