Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 / ÖMSS - 1. Tercih Dönemi İçin ; Genel Anlamda Kadro Adedi ve Tarihi, Yorumlarım

YassaX

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
ÖMSS / 2013 - 1. Tercih Kılavuzu Detayları Hakkındaki Genel Yorumlarım Şu Şekildedir :

Açıklanan 8.115 Adet Kadro Hakkındaki Kişisel Yorumlarım : Diyanet Kadrolarının Düz Memurluğa çevrilmesi diye birşeyin sözkonusu olmadığını düşünüyorum... 5.423 Adet Engelli Kadrosunun detaylarını DPB yayınlamıştı ve ÖSYM Başkanlığı'na göndermişti. Ayrıca; artı 2.692 Kadro eklenip, Kadro Sayısı 8.115 Adet Engelli Kadrosun cıkmış durumda ... Başbakanın açıklaması 8.115 Adet Engelli Kadrodur ...Engelli Öğretmen Kadroları 8.115 Adet Kadroya dahil olmayacağını düşünüyorum .. 2.692 Artan Kadronun da Sanırım 2.000 i Sağlık Bakanlığı , 400 ü İçişleri Bakanlığı , kalan 292 kadro ise Muhtelif Kurumların Engelli Kadrolarıdır diye düşünüyorum ... Ayrıca Engelli Öğretmen Atamaları konusunda MEB'in açıklayacağı Kadronun da 8.115 Engelli Kadrosu haricinde 500 Adet Engelli Öğretmen Kadrosu olacağı düşüncesindeyim ...

ÖMSS / 2013 - 1. Tercih Kılavuzunun Yayınlanma Tarihi Hakkındaki Düşüncelerim de Şu Şekildedir :

Şu an için Resmi kurumlar nezdinde açıklanmış bir tarih yok ... Engelli Öğretmen Kadroları ve diğer artan kadroların çalışmaları sürmektedir ... Tahminime göre ÖMSS / 2013 - 1. Tercih Süreci ; Şubat 2013 'ün son haftası ( 25 Şubat 2013 - Pazartesi & 1 Mart 2013 -Cuma ) ya da Mart 2013 'ün ilk haftası ( 4 Mart 2013 - Pazartesi & 8 Mart 2013 - Cuma ) arasında başlayacağı düşüncesindeyim ...

NOT : Bu yorumlar tamamen bana ait Kişisel Yorumlardır … Bilginiz Olsun ... Kimse yaptığım yorumlara göre hareket etmesin ve bana sorumluluk yüklemesin ...

Herkes için Hayırlısı Olsun ... ALLAH YAR & YARDIMCIMIZ OLSUN ...

Saygılar ...

YassaX ...

Bilgiler için teşekkürler YassaX
Dediğin gibi Allah yar ve yardımcımız olsun İşallah, Sınav zamanı açık lisede okuyordum giremedim şimdi bitti bitecek, üniversite sınavlarına gireceğim, şansa bak ,,

amma kur'a ile katılacağım yine şansım zor olsada içimde hafif bir rüzgar esiyor, buda beni ümitlendiriyor,

şimdi memur arkadaşla konuştum bu konuyu öncelik önlisans ve lislerin olucakmış allah herkesin hakkında hayırlısı nasip etsin ...

nazi666 önceliğin önlisans lise olacağını nerden biliyorsun daha dur bekle bir açıklansın tercih kılavuzu varsayıma dayalı konuşma lütfen lisans mezunlarında var sonuçta ben ve başka arkadaşlar gelişi güzel konuşmayı bırakın tercih kılavuzunu bekleyin.

ömss müracat tarihi,

ömss başrusu ne zaman başlıyor biliyor musunuz?

duyumların ne kadar doğruluğu olur bilemiyorum ama şubatın 24 yada 25 ide olabilir.

Üst Alt