Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 ÖMSS 2. atamalarda atanan ne zaman göreve başlayacak?

murattolga

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
iyi günler.kardeşim içişleri bakanlığına atandı.evrakları teslim ettik.güvenlik soruşturmasından sonra evrak gelecek başlayacaksınız dendi.ne zaman başlanacak.haberi olan varmı.tşk.

bende sosyal güvenlik kurumuna atandım bende çok merak ediyorum ne zaman başlayacağız göreve

15 Mayıs'a kadar ÖMSS/2013/1 İle atanan adayların %95 i görevlerine başlayacaklardır merak etmeyiniz.

Beklemek zor olmasa gerek arkadaşlar sınav dedık bekledık. Tercıh dedık bekledik . sonuc dedık bekledik . Evrak dedık bekledik bundan sonrada görev için beklediysek çok olmassa gerek :) Az sabır edin inşallah başlarız... gecen yıl atanan arkadaşların yazdıklarına bakıldıgında evrak etslim tarıhınden sonra 18 ile 20 gun gecince işe başlamışlar.. buda bizim için ( SGK ) atananlar 20 nisan ile 25 nisan arası bekliyorum.. Tahminim bu benım sahsı fikrim yanlz inşallah daha erkende başlarız. Su damlası sgk antalyamıydı senin görev yesin...

Ben de İçişleri Bakanlığı'na atandım evraklarımı teslim ettim. İmzada diyorlar 1 haftadır arıyorum. Haftaya başlatırız dediler haber yok henüz imzadan çıkmamış atama yazıları bekliyorum.

Teslim Edilen Belgelerin Kontrolü için belgeyi düzenleyen kurumlar ile yazışma yapılıyor ise süreç bu nedenle uzuyor olabilir. Diploma - Sağlık Raposu vs.. araştırılması yazışmanın gidip gelmesi zaman alacaktır

arkadaşlar işe başlayan ve başlayacak olan herkese hayırlı olsun.

birde ben başka bir şey sormak istiyorum.ÖMSS'ye lise düzeyinde girip sonradan tercih ederken yani üniversite düzeyinde tercihte bulunulabiliniyormuydu?(ben liseden girdim ama 4 yıllık üniversite mezunuyum şimdi

tkhk atananlar büyük ihtimal isimler nisan 22 den sonra çkys ye düşecek işe başlamak ise bence nisan sonu mayıs başı olur

bende türkiye kamu hastanelerine atandım evet mayıs başı başlarsınız dediler hayırlısı

Merhaba arkadaşlar ancak frsat bulabildim ben ayın 17 sınden itibaren sgk da ki görevime başladım darısı sizlerin başına... kurum güzel çok iş var yorucu ama olsun ögrenene kadar işe devaam.. sizlerdende hayırlı haberler beklıyorum

Üst Alt