Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 ÖMSS atamalarında Önlisans mezunları kadroları nasıl buluyorsunuz?

f1r1lduck

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kadroları nasıl buluyorsunuz . Ben pek iç açıcı gormuyorum yıne 15 tane tercih haklarımız var düşünceleriniz neler yine bazı bölümlerimizin kadroları açılmamış . Sizlerin düşüncelerinizi merak ediyorum

saygılar

f1r1lduck;

kadrolar ilk açıklandığı tarihten buyana bakıyorum hiçbişeyin kararını veremedim bi kararsızlıktır gidiyor..yine her zamanki gibi yeterli değil 1 kontenjanı olan yerler can sıkıcı gerçekten..

F_ato_s;

aynen 1 kontenjanı olan kadrolar gerçekten çok can sıkıcı ve 15 tane tercih seçeneği gerçekten bizim icin cok kötü

1.642 çok az kontenjan 80 üstü hatta 85 üstü olanlar anca atanır diye düşünüyorum.

baris33;
80 ve 85 üstünün çok kaldığını zannetmiyorum

önlisan puanım 71 umarım 70 e kadar düşer.. bende ist izmir ankara şehirleri bu puanla ölü tercih olur gibi. ama 4 tane ist yazdım sonra yalova manisa batı şehirleri bakalım zorda olsa şans..:(

f1r1lduck;
Soruna şöyle yanıt verebilirim ki; kadrolar çok tatmin edici değil maalesef...
Hemen her şehirde kadro açılması olumlu gibi görünse de, hep birer kişi alınıyor. Bu da işimizin biraz piyango gibi şansa kaldığını gösteriyor. Mecburen " ya tutarsa" diye umut etmekten başka birşey yapamıyoruz.
Kendimden örnek verecek olursam, mesleğimin kodu yoktu geçen tercihlerde, bu tercih listesine eklemişler, çok sevinmiştim görünce... Ama Ege'de yazmayı düşündüğüm şehirlerin bir kısmında kodum yine yok, bir kısmında ise alım yok. İzmir var sadece... O da bir kişi... Neresinden tutsak elimizde kalıyor yani...:( Düz memur kadroları da keza aynı... Yani ya uzakları yazmak lazım ya da atanamama ihtimalim yüksek deyip umut etmemek...
Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah arkadaşlar...

Engellilere hizmetli kadrolarının layık görülmesi peki, adam sakat nasıl hizmet edecek? Diyanetle kimsenin işi olmaz herhalde gene boş kalır

Bende önlisans ama benim puan yerlerde :) 66 almıştım ben 72 73 den aşşa bir yer yok neredeyse :) hayırlısı inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, 1 kişilik yerlerde gerçekten insanın moralini çok bozuyor bari 5 kişi 10 kişi yap bir umut olsun..

benim puan 84 ama sıkıntı yapmayın tercih yapmayı düşünmüyorum... Benim merak ettiğim şeylerin başında mesela avrupa birliği bakalnlığı kontenjanı var. acaba nasıl bir yer ve imkanları nelerdir? öyle arada göze batan ilginç yerleri yazmaya niyetleniyorum arada ama hangi kurum daha iyi bilgim pek yok... mesela önlisans için en iyi imkanları olan kontenjanlar hangileri bunlardan bahsedersek de fena olmaz....

Kurumlarla ilgili pek bilgim yok ama kontenjan olarak "daha avantajlı" görünenler elbette ki mesleki olanlar. Düz memurluklara gelince... Üniversite ve hastanelerde, sonradan yer değiştirme amaçlı atamaların zor olduğunu biliyorum (Kpss'de öyleydi Ömss'de aynısı olabilir zira her ikisi de memurluk).

bakıyorum da bazı arkadaşlar 80 ve üstü yerlşemelerin ancak olacagını beyan edıyorlar. Allah aşkına siz hiç kendi sıralamanıza bakmadınız mı ?
en az 130 ile 150 kişidir 80 ve üstü ona göre tercih yapın

Bir şey sorabilir miyim :) benim puan 66, 66 nın ne kadar üstüne çıkayım sizce :/ puancığımla dalga geçmeyin lütfen millet 80 lerden bahsediyor umut işte :D hayırlısı inşallah :)

Emel emel hiç bir zaman puanınla umutsuzluğa kapılma neden dersen , tercih yap. Çünki 1 kişilik kontenjana ben tercih yapmıyorum sen yapıyorsun başka yapmayan oldumu sen gidersin bu iş bu kadar işte. Şansını her zaman dene bunu unutma. Mesela 15 tane tercih yapıyoruz buda sen ve senin gibi düşük puan alanlar için bir şanstır. Ne olur yanlış anlam anki sınav stresınen kaynaklıdır. Düşük alman senin yerleşemeyeceğin anlmanı gelmez. Tercih yap. memurluk olmuyorsa hizmetli sec oda memur çünki. Kadro derecesı farklıdır ama unutmayın bizlerın bır ayrıcalıgı vardırç Bu temzilik yapacagiz anlamına gelmıyor hizmetli. üstelik 80 ve üstü puan alanlşarın sayısı 150 yi geçemz bunu unutma . nerden bileceksin diye sorarsan ben hepısını saydım. Puanım 80,400 , sıralamam 628, İlk atamada benden yüksek alıp yerleşen 408 Kişi, Benden düşük alıp ve benden yüksek alıp Çok kontenjanlı yerleşenlerın sayısı ( ortak yerleşenler ) 248 adet ( boş kalan kontenajn 7 )
Sayısal verecek olursam.
80,400 Üstü yerleşen 408 Kişi
80,400 den aşagı alan ile Yüksek alanların ortak kontenjan ( alınan kontenjan 30 misal ) 241 kişi
Sıralamam 628 ise sizce ben kacıncı sıradayım.
241/2= 120+408=528 kişi eder ..
Sizce ben kacıncıyım 100

Oda ortak yerleşenlerın biri benden yukarı biri benden aşagı olarak hesaplıyorum... Buda en kötü iht
imal olarak hesaplıyorum...
bu yüzden düşük almısız deyip tercihlerden vaz gecmeyin lütfen... Rabbim her şeyin en hayırlısını bizlere nasip etsin. Amin

Amin çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun, peki ben kaç puandan başlayım tercih yapmaya..

puan yok zaten emel hanım siz yer secin il yani :) kurum siz ve sansınız artık

Üst Alt