Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013-ÖMSS Kurada çıkan var mı?

serkan_1979

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2013-ÖMSS Kura İle Yapılan Yerleştirme de kurda çıkan varmı
benım bır arkadaşıma tekirdag çıktı
bu kurada çıkanlar kadrolu memurmu olcaklar?
maaşları ne kadar olur bilgisi olan varmı

evet bende merak ediyorum arkadaşlar biriside çıksın ben kuradan çıktım desin yada bir yakını çıkan varmı

ben daha hiç duymadım kuradan bana çıktı diyen çok merak ediyorum 591 kişi kim arkadaşlar eylül veya ekimde tekrar bir ömss bekliyorum aynı puanla atama yapabilirler fakat yasa izin vermiyor 1 yıl içinde 2 kez atamaya yasa düzenlenirse emin olunki ömss tekrardan olabilir hemde yüksek bir alım rakamıyla seçim zamanı halkı duygusal olarak etkilemek yapılabilecek en güzel piskolojik baskıdır çünki çoğu kişi ömss hakkında konuşuyor eğerki radyo tv ve gazete olarak en çok tercih edilen yerlere sesimizi duyurabilirsek 2. bir ömss neden olmasın ama morelimi bozan bir şey var kuraya 2012 yılında 53.528 kişi müraacat etmiş 998 kadro verilmiş 2013 yılında ise 45.487 kişi müraacat etmiş 591 kadro verilmiş alım oranı müracaata göre çok düşük kalıyor inşallah 10 bin kişilik kadro açılırda hiç olmazsa kadro sayıları birazcık artar hayata hep birşeyi ümit edip umutla bakıyoruz demi budamı gol deyil deyip duruyoruz ah ulen felek

serkan_1979;

serkan kırklareli de görevin ne hastanemi ceza evimi

serkan_1979;

hayırlı ugurlu olsun kardeşim darısı bizlere birdakine inşallah

Üst Alt