Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 ÖMSS tahmini tercih puanları...

hlldr

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
ahanda buraya yazıyorum hizmetli puanları 70 e kadar düşecek bakın görün
arkadaşlar ömss için kaç gündür çalışıyorum bütün istatislikleri çıkardım
en düşük memurluk 74 de kalacak
en düşük hizmetli 66 da kalacak
diğerleri vasıf istediği için çok daha düşük olacak
şu an itibariyle en yüksek puan 89 ve 90
89-90 puan alan ortalama 24 kişi
88 alan 63 kişi
87 alan 103 kişi
86 alan 148 kişi
85 alan 239 kişi
84 alan 314 kişi
83 alan 515 kişi
82 ve 81 alan 2300 kişi
80 alan 3500 küsür
bunların hepsi tahminidir kimseyi bağlamaz
kimse doğuyu yazmasın yüksek puan alanlar çünkü en yüksek puan 90 unutmayın
puanı 80 e kadar olan herkes memleketini yazsın ve çevresini unutmayın gurbet zordur
puanı 80 kadar olanlar mutlaka ilk 7 tercihini memurluk yazsın

ege,akdeniz içanadolu,marmara en popüler iller buralar çok yaşam kalitesi çok iyi
doğuyu sakın ortopedik engelli kardeşlerim yazmayın oralar çok zordur
hele yalnız yaşamayacak olanlar asla yazmayın

ilk atamada atananlar tercih yapamazzzzzzzzzzzzzzzz

***********bunların hepsi tahminidir kimseyi bağlamaz******************

sana tüm kalbimle katılıyorum inş kardeş. saol varol

hlldr arkadaşım bu istatistikler lisans için mi

peki lisans olanlar için durum nasıl olur kardesim mesela düz memurluk kaçta kalır tahminince...

kusura bakmayın sorum var uzun zamandır giremiyorum.
sınav yapıldı mı ne zaman yapıldı yapılmadı yapılacaksa kimler katılabiliyo

meralmiz;
inan o konuda hiç bilgim yok

zülalim;
bu alımlar 2012 ömms sınavı ile alımlar
yani 29 nisan 2012 yapılan sınav ile 2 inci alımlar

ayrıca ömss sınavı artık 2014 de olacak diyorlar
gerisinide bilmiyorum

bazıları ahkam kesiyor
varsa bir analiz falan yayınlayın kim yanlış yapmış
amaç bizlere faydalı olmak değilmi benim verilerimi sizde analiz yapın çürütün bende hatalarımı göreyim
ayrıca ilk atamada atananlar şimdiki atamadan faydalanamaz yani tercih yapamazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
varsa 90 puan dan yukarı atanamayan çıksın ortaya( en fazla ya 2-4 kişi çıkar çıkmaz )
bu formda yazılanların yani puan yazanların birçoğu puanı yalan yanlış yazıyor

amedli;

bende sana yakınım o yüzden hizmetli düşünüyorum devlet kapısı sonuçta

Trabzon Lisans

Merhabalar acaba Trabzon'da 3 yeri yazmayı düşünen var mı varsa puanınız kaç acaba. Haberleşirsek güzel olur. Zaten tercih sayısı az.Lütfen ilgili kişler mail yollayabilirmi

şimdi bu istatistiklere bakarak sizce 81-ve 82 puanların düz memurluklarda şansı nedir

geçen tercihlerde herkez puanı yüksekler bile hizmetli doğuyu tercih ettiklerinde merkezlerdeki memur kadroları düşük puanlara kaldı:=) amma entersan sonrada hizmetli olarak çalışamıyorlar ağır geliyor şartları ve doğu şartları mantık memurluk olsunda neresi olursa olsun mantığı olduğu sürece herkez saçmalar sistemde saçmalar......yapamıycağınız işi yaşayamıycağınız bölgeyi seçmeyin arkadaşlar boşuna zaman harcama eziyet

BENDE bişey öğrenmek istiyorum şu an özle bi şirkette çalışıyorum emekliliğime 2 yıl kadar bi süre var ömss ye girmiştim atamam olsa emekli olmalımıyım olmamalımıyım hangisi mantıklı

emekli olsam memur olarak çalışabilirmiyim

ben bu söylediklerimin arkasındayım atama sonunda görürsünüz kim nereye kaç puan ile gitti

en yüksek puan alan 90 unutamayın

80 ve üstü alanlar mutlaka ilk 5 tercih memurluk olsun ve ilinizi yazın sonra zorluk çekmeyin

hılldır 80 puan üstüyle bile atama çok zor ama söylediğn mantıklı ...

zaten bütün yoğunluk 80,000 - 82,888 puan aralığında enteresan sonuçlar çıkabilir

garanti olsun diyenler için yani 80 ve üstü olanlar en son 8 tercihi hizmetli yazabilir

İyi ya da kötü bilgilendirir misiniz.

Merhaba arkadaşlar ömms sınavından 68,08 puan aldım meslek lisesi meznuyum (bilgisayarlı muhasebe) nasıl bır tercıh yapmalıyım genel olarak doğu hızmetlı yerlerı yazdım gelme olasılığı yüzde kaçtır bilgilendirir misiniz acemiyim şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, sınava düz lise mezunu olarak girdim. Şuan üniversite 4.sınıftayım. Aldığım puan 76 ve istanbul'da sadece memurluk yazacağım. Sizce gelme ihtimali nedir? Bursa, Kocaeli buraları da yazmalı mıyım? Bu puanla sadece memurluk ve sadece İstanbul yazmam ölü tercih midir?

sanırım birçok kişinin tercih işlemi bitti artık sonuçların açıklanmasını beklemek gerek yapılan açıklamalara göre 15-18 mart arası açıklanır artık

Ne bu ya 80 alan attanmaz falan adamın bri de çıkmış emekli olsm çalışırmıyım yuh yani

Arkadaşlar bulunduğum yerleşim alanında herhangi bir iletişim aracı bulunmadığından tercih klavuzundan bugün haberdar oldum merkez geldim, lakin tercih yapamadım.... süre noktasında son gün ösym sitesinde düzenleme tarihi olarak 11 mart verilmiş. Pazartesi gününe kadar tercih yapabilir miyim bilgilendirseniz sevinirim.

11 marta kadar tercih yapabilirsin kardeş

mağduriyet bölgesi burası be kardeşim sabahtan beridir çok sitres yaptım. bilgilendirdiğin için çok çok teşekkür ederim.

Üst Alt