Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 öncesi Eski raporu ile vergi indirimine başvuran var mı?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
1-) Kaç yılına ait yüzde kaçlık raporunuz ile ne zaman başvurdunuz ?
2-) Size de Vergi dairesi sorun çıkardı mı ? Raporunuzu almamakta direndi mi ?
3-) Raporunuzun oranını düşürdüler mi ?
3-) Mahkemeye gideniniz oldu mu olduysa dava dosya numarasını verebilir misiniz ?

Benim ilk sigorta girişim 01.03.2003 - rapor tarihim 01.07.2004 - memuriyete girişim 15.01.2018 Şimdi bende vergi indirimi almadan emekli olabiliyorum anladığım kadarıyla sadece emekli olacağım da tekrar rapor almam gerekiyor doğru mudur ?

bu 2008 öncesi ve sonrası memuriyete giriş olarak mı sigortalılık başlangıcı olarak mı?

ben doğustan engelliyim.. 2005 %45 sürekli raporum vardı. ssk çalışanıyım. vergi indirimi için başvurum sonucu %12 ye düştü. ititaz ile 48 e yükselttim ama il sağlık onay vermedi başka ha-staneye gönderildim orası da 24 verdi. ne yazıkkı sistemse 12 olan görünüyor.
tekrar ptesi günü başvuru yapmak istediğimde 2005 olan raporumu almadılar . ya itiraz ya a baştan rapor alacaksın dediler.
itirazda eğer düşük alırsam %45 in de haklarımın yanacağını söylediler.
bence saçma ve yalnış bilgi.

Arkadaslar . Yeni yönetmelik mi çıktı. 2013 teki iptal mi.bilgi istiyoruz lütfen

Yönetmelik ile (1) 30/3/2013 tarihli ve 28603 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik yürürlükten kaldırıldı.

peki kısaca anlayan biri özetleyebilir mi ? 2005 sürekli raporum la vergi indirimi alamayıp yeni rapor almaya yönlendiriliyordum.
şimdi ne olacak acaba

2008 den önmcesi kabul edilmiyor

calinan
defterdarlıktan hastaneye sevk alacaksın hastanede raporu gezdireceksin kuruldan girip çıkacak yeni raporu alıp tekrar maliyenin defterdarlık gelir idaresine gideceksin

Üst Alt