Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 tarihli raporum e-Nabızda var e-Devlet'te yok!?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 2013 yılında aldığım yüzde 40 üzeri sürekli raporum var. bu raporu e devlet rapor sorgulamadan kontrol ettiğimde göremiyorum fakat e-nabız üzerinden kontrol ettiğimde görebiliyorum.

e-nabız üzerinden kontrol ettiğimde ise hiçbir detaya ulaşamıyorum raporla ilgili. rapor numaram ve raporun sürekli olduğu yazıyor sadece. ve diyor ki ilgili kurumun doğrulaması için, tc numaranızı ve rapor numaranızı söylemeniz yeterli diye.

benim aklıma takılan konu şu, bakan açıklama yaptı, artık raporlarda kullanım amacı kaldırıldı, engelliler artık her kurum için farklı rapor almayacak dedi. benim de birçok kişi gibi düşündüğüm şey, malum şu istihdam kutucuğu ve çalıştırılamayacağı işler kısmı.

kafama takıldığı için bir kontrol edeyim dedim. bunlara ulaştım. bilgi verirseniz sevinirim.

şubat 2019 da çıkan yönetmelik sonrası çıkan raporlar e devlette görünür. dolayısıyla sizin raporunuz 2013 yılında alınmış sadece e nabızda görünmesi normal..

Bakanın Söylediği yeni yönetmelik sonrası için

Üst Alt