Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 tarihli raporuma ibare ekletebilir miyim?

Birdal

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba 2013 de aldığım %80 oranlı evde bakım aylığı alır raporuma özel tertibatlı otomobil kulanabilir kodunu yazarlarmı

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birdal ;

Raporunuzda değişiklik yapamazlar. Yeni rapor almanız gerekir.

KKELEBEKK

Merhaba 2006 da %80 oranlı özel tertibatlı otomobil kulana bilir raporumla ilk aracımı almıştım ancak şimdi yenisıni almak istiyorum bu raporumu kabul ederlermi

Birdal ;

Alabilirsiniz diye umuyorum.

e) Sağlık Kurulu Raporlarının Tarihi
[FONT=sans-serif]Kanunun 7 nci maddesinin 2 numaralı bendindeki istisnadan yararlanmak için, 29/6/2006 tarihli ve 2006/10660 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının Resmi Gazetede yayımlandığı 16/7/2006 tarihinden önce alınmış olan raporların, söz konusu Kararname eki "Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik" hükümlerine uygun olarak yenileneceğine dair ÖTV mevzuatında herhangi bir hüküm bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu tarihten önce usulüne uygun olarak düzenlenmiş olan sağlık kurulu raporları da ÖTV istisnası uygulamasında geçerli bulunmaktadır.[/FONT]

bkz son mesaj: https://www.engelliler.biz/forum/oz...arihli-raporla-otv-siz-arac-alamaz-miyim.html

KKELEBEKK

İnşallah İlginiz için teşekkür ederim

Üst Alt