Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013'de aldığım raporla ehliyetimi değiştirebilir miyim?

salih kurt

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Raporumu 2013 te almışım. Ehliyetiyimde H sınıfı bu raporla ehliyeti mi değiştirebilir miyim.
Raporda ehliyet kodu yazilmiyor.
Raporumda SÜREKLI ibaresi mevcuttur.
Yardımlarınızı bekliyorum.

selam değiştiremesssin tekrardan heyete giriyorsun ehliyet için ve allah yardımcın olsun çok zorlaştı artık ehliyet almak ve değiştirmek

rapor oranı yuzde 60 ozel tertibatli otomatik vites kullanır ibareli 2012 sürekli olan alt ve sağ üst engelli raporuyla 2019 da adanada araç alan kişi gordum demek oluyormuş

by yolcu

Araç alan olabilir ama ehliyet alan olamaz. Ehliyet raporunda kısıtlama kodlarının bulunması şart.
Ayrıca araç alım raporunda da "Sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" ibaresi aranıyor artık

by yolcu

Engel tanimi, aracin hangi teribatlarla kullanilacagi vb kosullar acikca belirtilmisse 2019 da yapilan degisiklige gore zaten arac alabilmesi gerekiyor. Bu tamemen is bilmez kanuni bir dayanagi olmadan kendi kendine yorum ureten memur hatalari. Daha gecen hafta ehliyet aliminda da benzer sorunu yasadim.

Arkadaşlar Heyete girdim.
Raporumda
10.02
35.04 yazıyor
Not: benim anlamadığım 78 kodu yazılmadı. Tüm engelli arkadaşlarımı aradim. Herkeste 78 kodu verilmiş.
Geçen gün nüfus müdürlüğüne gittim bana dediki 78 kodu olmasa araç alamazsın.
Yardımlarınız bekliyorum.
78 kodu ne demektir.

Üst Alt