Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013'de kesilen engelli maaşım yeniden bağlandı. Eski maaşları alabilir miyim?

olcan

Yeni Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaşlar ben 2013 yılnda 2022 maaşım kesildi ve 2.019 tl hesapda kaldı 2016 da başvurdum 2022 maaşım takrar bağlandı sormak istediğim ben hesapda kalan 2.019 tl bu haziranda alabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

bilginize ihtiyacım kalem ablam değerli üyeler

Kalem

benim 2022 maaşım 03/26/2013 tarihnde kesildi 2016 tarihinde mart ayında tekrar bağlandı tekrar bağlandı sormak istediğim 2013 2014 2015 yıllarında olan maaşlarımı haziranda alabilirmiyim maaşım şuan aktif

Son düzenleme:
olcan
2022 aylıgınız kesildikten sonra tekrar başvurmuşsunuz ve 2022 aylıgınız baglanmış. vakfa başvuru tarihinizi takip eden ilk ay başı aylık başlangıç tarihinizdir. aylık başlangıç tarihinden 1 Haziran 2016 tarihine kadar olan birikmişiniz ve haziran dönemi maaşınızı Haziran'da herhangi bir PTT şubesinden çekebileceksiniz. aylık kesildikten sonra vakfa ne zaman başvurdunuz? bu başvurdan önceki aylıkları almanız mümkün değil. yukarıda bahsettiğiniz şekilde 2013, 2014 yıllarına dair bir geri ödeme yapılmayacak size.
2013'te hesapta 2019 TL kaldı demişsiniz? çekmediğiniz için hesapta kalan paranız ilgili kuruma geri iade edilmiştir. eger bu para hakkınızsa geri ödemesi yapılır bunun. dilekçe yazıp 2013 te çekmediğiniz için hesapta kalan ve kuruma geri iade edilen paranızı isteyin. o paranın hakkınız olduguna hükmedilirse geri ödemesi elbette yapılır.

kalem ablam ben 144 aradım sizin en son başvurduğum ratih geçerli o tarihde 03/08/2012 tarihden itibaren biriken paranız var dediler 2012 yılında bana tebilgat bana geldi şu surum söz konusu benim raporumun süreli olduğunda her yıl yenilenmesi gerekiyordu tebligat ta bu şekil yazılıydı yardımlarınız için şimdiden tşkler

olcan en son başvurdugun tarih 2012 değil ki? sen 2022 aylıgının 2013'te kesildiğini ve 2016'da başvurdugunu yazdın. aylık kesildikten sonra vakfa hangi tarihte başvurdun sen?

2012'de tebligat geldi demişsin hangi konuda tebligat bu ve ne alaka?
son olarak da 2022 aylıgın 2013'te hangi sebeple kesilmişti?

kalem ablam muhtaç olmama durumu ile kesilmişti ilk başvurum 2009 - 2012 aldığım yıllar 2013 mart ayında kesildi 04/24/2016 yeniden bağlandı şimdiden tşkler

olcan e başta dediğim gibi her şey işte. en son başvurun dikkate alınacaktır. aylık kesildikten sonraki 2016 yılındaki başvurun yani. ondan önceki tarihler için ödeme yapılmaz sana. bu konuda ayrıntılı bilgiyi ilk mesajımda yazdım. 2019 TL hesapta kaldı dedin. çekmemiş miydin o parayı? niçin çekmemiştin?

ablam o para hespda kaldı çekemedim maaşım kesildiği için ablam son bir sorum olucaktı bu 2 bin hesapta tl kalan haziranda hesabıma yatarmı yoksa tebligat geldikten sonramı alırım tşkler

olcan hiç dilekçe yazdın mı o parayı istemek için? dilekçe yazdıysan ve o para hakkınsa ve işlemler tamamlanırsa haziranda ödemesi onun da yapılır elbette.

kalem ablam hayır dilekçe yazmadım kalem ablam aile sosyal politikalar il müdürlüğüne yazmam lazım yoksa bakanlığamı yazmam lazım şimdiden tşkler

il müdürlüğü olmaz. dilekçe için alo 144'ü ara ablam. o parayı almak için dilekçeyi nereye ve nasıl göndereceğini sor. dilekçeyi vakfa (SYDV) verebilirsin diye düşünüyorum ama emin değilim. belki de direkt aile ve sosyal politikalar bakanlığı sosyal yardımlar genel müdürlüğüne göndermen gerekebilir. seni bu konuda yanlış yönlendirmeyim alo 144'ü arayıp net bilgi al ya da vakfa sor.

Üst Alt