Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013'de sakatlık oranlarında bir iyileştirme oldu mu?

kuzey61x

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
bugun şişli etfale gittim vergi indirimi için sağlık raporu almaya ortopedist % 40 verdi ankaradan donse bile artık sizi kurtarıyor dedi oranlarda veya yasada bir değişiklikmi oldu?

Biraz daha detaylı bilgi verir misiniz? Rahatsızlığınız tam olarak nedir?

sol ayağımda 2.5 cm kısalık ve birazda incelik var daha once yine şişli etfalden 2004 senesinde % 50 raporum vardı . vergi indirimi için basvurdum cabuk ve zahmetsiz gecti hersey bakalım carsamba gunu raporu alacam inşallah oran yeterli olur dr un demesine gore yeterli bu artık sizi kurtarıyor ankaradan dönse bile dedi

Herhangi bir değişiklik yok benim bildiğim. İnanılacak gibi değil 2.5 cm kısalık ve incelik için tek seferde uğraştırmadan % 40 rapor verilmiş. Yanlış anlamayın rahatsızlığınızı küçümsemiyorum, ama daha ileri derecedeki ortopedik sakatlıklara verilmiyor bu oran artık. Bu tür sorunları sakatlıktan saymadıklarına defalarca tanık olduktan sonra şaşırmamak mümkün değil..:)

Darısı diğer arkadaşların başına artık. Şansınız mı varmış diyeyim, karşınıza çıkan doktor mu insan evladıymış diyeyim, ne diyeyim bilemedim..:) Vergi indiriminde de sorun çıkmaz, hakkınızı kazanırsınız inşallah. Hayırlısı olsun..:)

daha önce aynı hastahaneden 50 vardı raporum ama eski raporlar iptal edilince vergi indirimi icin basvurmustum hasekiye sevk ettiler o zaman şişli etfalden raporumun oldugunu belirtmeme ragmen hasekide %20 verdiler 2 sene önce bugun gittim dr genc birisiydi ölctü bicti bakti sordu falan 40 verdi ve artık sizi kurtarıyor bu dönse bile dedi bende yasalar mı değişti diye gecirdim icimden carsamba gunu alacaz raporu gidip bakalım ne olacak. bu arada felaket tellalı gibisin bacıbey :) aksam aksam uykumu kacirma benim karamsar karamsar konusup :)

Aman aman, maşallah diyelim nazar değmesin, aynı şans vergi indirimine kadar devam etsin inşallah...:) Sonucu alınca lütfen buraya yazın..

konuyu açan arkadaş geçmiş olsun legg calve perthes hastası mısınız?

Yeni aldığım %40 oranındaki rapor düşürülür mü?

% 40 oran cıktı heyetten bugun aldım raporu ankaradan düşermi acaba oran ?

evet deniz kızı bu arada % 40 oran vermiş heyet raporda ankaradan ne cıkar bakalım ins dr un dedigi gibi kurtarıyodur artık bu oran

sol alt ekstremite polio sekeli tam olarka raporda yazan bu

seni üzmek istemem ama % 90 düşürürler...zaten sınırdasın...biraz daha yukarlarda oran alsaydın iyi olurdu..zaten 5-10 puan kafadan düşürüyorlar.engelin neydi acaba.

ankaradan rapor geldi onaylanmıs 40 oran vergi indirimine hak kazanmış bulunuyorum bugun itibariyle resmen :)

hayırlı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza bende raporumu yenilemek istiyorum ama %40 alamam diye denemiyorum bile bizim gibi polio'lular için sevindirici bir olay tekrar hayırlı olsun

ankaradan rapor geldi onaylanmıs 40 oran vergi indirimine hak kazanmış bulunuyorum bugun itibariyle resmen :)
2,5 cm polıoyla tarıhe altın harflerle gectınız hellaolsun allhın sanslı kullarındansınız heralde:D
benım ayagım topuktan 15cm kısa artı skolyoz sımdı gıtsem vallahı bılahıde saglam çıkarıılar bunlar

ayakta alkışlıyorum .pardon sandalyede;)

artık hastahaneden ne rapor cıktıysa o gecerliymiş ankaradan düşürmüyorlar

valla sper oran çıkmış bende de perthes var %10 verdiler incelik ve kısalık bende de var en son ölçüldüğünde sizin kadardı ya da daha az bilemiyorum neyse işte femur çok kötü durumda ameliyat olman şart dedi ona rağmen %10 verdi

Üst Alt