Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013'de SSK'lı, 2016'da memur oldum. %64 raporla ne zaman emekli olabilirim?

Sipel

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba ilk sigorta girişim 2009 stajyerlik 2013te Bağ-Kur' da gırısım yapıldı 2016 da kamu da memur olarak calişmaya başladım rapor oranım %60 ne zaman emekli olabılırım

ayrıca sağ böbregım yakın bir zaman da alınacak rapor oranım %60ın üzerıne çıkarsa malulen emekli olabılır mıyım

Sipel

(gün/ay/2013 +) 15 yıl sigortalılık süresi ve 3960 primle emekli olabileceksiniz.
Emeklilik zamanı geldiğinde kurum sevki ile hastaneye gidip %60 ve üzeri rapor almanız gerek.

Malulen emeklilik ise bambaşka bir şeydir. Onun için oran değil, maluliyet cetveli'ne göre malul sayılacak düzeyde iş gücü kaybı gerekir.

Çok teşekkür edıyorum cevap verdığınız için. sağlığığım gıttıkce kötüleşıyor ondan dolayı öğrenmek istedım

OturanBoğa

merhaba sayın oturanboğa engelli kadrosundan yani ekpss ile kamuya atananda mı 15 yılı dolmasına binaen yeni rapor almak zorunda? TEŞEKKÜRLER...

Çok teşekkür edıyorum cevap verdığınız için. sağlığığım gıttıkce kötüleşıyor ondan dolayı öğrenmek istedım

Üst Alt