Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2013'te ÖMSS ile MEB'e atandım. 2014 EKPSS 'ye girebilir miyim?
Öncelikle yükselme sınavına girebilmek için 2 yıl kurumda çalışma şartı bulunmaktadır. Bazı kurumlar yıllarcaa yükselme sınavı açmamakta ve bu durum tam bir karmaşaya sebep olmaktadır. mesele emniyet müdürlüğü meliye vb. kurumlar 7-8 yıldır yükselme sınavı açmıyorlar. şimdi bu arkadaşın memurluğa geçmek istemesinden daha doğal ne olabilir.kaldı ki bu engelli arkadaşı hizmetli kadrosuna verdiyseler ki adı üstünde engelli böyle bir kadroda engeline engel katan bir işi nasıl yürütebilirsin.
2 yıl şartı 2012 ÖMSS yönetmeliğinde vardı, maalesef yeni yönetmelik çıktığı için, bu 2 yıl şartı da kalkıyor.
2013 de yerleşen biri (hizmetliyse) sınava girer, bu hakkı var, hatta tercih bile yapabilir yüksek puan alırsa.
Yanlış bilgiler ve aşağılayıcı ifadeler yazmayın.
Bu bir yarış, yüksek puan alan yerleşir, herkesin özgür hakkıdır sınava girmek.
Kimse kusura bakmasın ama sınava girip yerleşen birinin tekrar böyle bir olaya dahil olmasına bende kızıyorum. Kadrolar zaten belliydi, şans işi değil ki bu hadi bana hizmetli çıktı ben şimdi ne yapacağım, zaten bilinçli olarak tercih ediliyor.. Ayrıca engelliye hizmetli kadrosu vermek, orası zaten başlı başına bir sorun!! Ayrıca yüksek puan alan da yerleşemiyor, bu bir yarış evet ama biraz da şans işi
Bu ne kardeşimm oyuncak mı meb begenmiyorsan tercih yapmayacaksın onlarca binlerce atanmayı bekleyen arkadaslarımız var onlara engel olma klavuzda zaten girip giremeyecegin belli olur
zaten lıse mezunudur o. 90p bıle alsan gırebılecgın yer gene hızmetlı kadrosu olur gırgır herkes girsın emeklı olmuş adam gırebılırmıyım dıye soruyo sankı zorla emeklı ettıler.rekor başvuru beklıyorum ben
60000 lıse
8500.önlisans.
6500lısans
75000kura
150,000 kişi ...
Yirizma arkadaşım aynen ifade etmiş gih geçmek istiyorum bu konuda başkalarını mağdur edecek bir durum olursa zaten sınavı yapan yerleştirmeyi yapan kurumlar konuyla ilgili olarak düzenlemeyi yaparlar ben kimsenin hakkına karıştığımı düşünmüyorum dediğim gibi öyle bir şey söz konusu olursa adamlar önüne geçer lütfen konuyu çarpıtmayın. Ayrıca soruma cevap alamadım sınava tekrar girebilirmiyim daha doğrusu başka kuruma yerleşirsem atanabilirmiyim
2 yıl şartı yeni yönetmelikte göremedim ben mühendisim eğer kadro açılmazsa açılıncaya kadar gireceğim sınavlara umarım ilk atamada açılır başkalarınada engel olmayız zaten mesleğimi yaparsam bidaha ekpss önünden geçmem..arkadaşa gelince asaleti aldıysan sınava girer tercih yaparsın ama aynı kadrodan geçiş yok sanırım sadece hizmetliysen bir üsr memurluğa geçersin hizmetliyken hizmetli olamazssın
3. tercihlerde yerleşenlerde sınava girip tercih yapar kesin bakın görün onlarda meb'den saglık bakanlıgı daha iyi falan falan der girerler hiç şaşmayın