Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS başvuru tarihi belli oldu mu?

Hayir daha belli olmaz zaten gecen sene sinav tarihi aralikta belli olmustu ama basvuru subat ortasi ve martin 3'ünde bitmisti. Bu seferde eger sinav tarihi degismezse basvurular belki nisan mayis gibi olabilir. Bunlar ihtimal sadece ama daha hicbisey belli degil. Sabirla beklicez

e.kılıç11;
Raporunuzun % 40 ve üzeri oranında olması ve istihdam bölümünün değerlendirilip değerlendirilmediği önemli.

gerek sınav müracat tarihi ve gerekse sınav tarihi. hayır belli olmadı,

Kelebek ;

Raporum %49 süreli mart ayında bitecek yeniden çıkarttırmam lazım acaba diyorum başvurular şubatta falan olurmu diye

klaystron;

Lise mezunu değilseniz Kura'ya tabisiniz. Sınava giremezsınız.

arkadaşlar bu ekpss de çıkacak soruların konu dağılımı hakkında bilgisi olan var mı acaba veya kaynak kitap önerisi olan var sa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...

Sınav tarihi deyişti 27.04.2004

2014 ekpss sınav tarihi dün deyişti sınav 2014 nisan ın 27 sinde yapılacak...

Merhabalar bu sınav için gerekli şartlar nedir acaba? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

ömss2012 dekiler gecerli aynı belgeler istencek yani sağlık raporu başbakanlık kartı varsa tabi onun fotokopisi bilgisayar sertifikası diploma vb olacak

ya havle bu ne yaa bu yazılanlar okunmuyor mu başvuru tarihi belli değil

sınav nisanda martta da başvuru kulavuzu yayınlanır mantıken böyle

aöf de okuyan engelli arkadaşlar

bahar dönemi sınavı ve ekpss aynı gün yapılıcak ikisinede aynı anda girmemiz mümkün değil. bu konu hakkında www.[B]bimer[/B].gov.tr/[FONT=arial]‎ ve [/FONT]http://www.eyh.gov.tr sınav tarihinin değişmesi için şikayette bulundum benimle aynı durumda olan bir çok arkadaş var lütfen sizlerde şikayet dilekçesi bırakın...

daha öne çekmeleri için bende şikayette bulundum umarım daha erken bir tarihe alırlar sınavı

Biraz sabredin arkadaslar, ösym tarih degistirmez ama aöf tarihin degistigini bildirecek kisa bir süre sonra. Veryansin etmeyin, bende isletme 3. siniftayim ve sabirla bekliyorum, kimse engellileri magdur etmez, edemezler, hele ki aöf engellilerimize ücretsiz olmusken, bizlere deger veriyorken, sinava giremememiz gibi birsey söz konusu olmaz. Azicik bekleyelim,

EKPSS Sınavı

selamünaleyküm arkadaslar [FONT=Arial]EKPSS Sınavı başvurusu ne zaman ve nereye başvurmamız gerekir?[/FONT]

Forumu birazcik gezip okusaniz keske. Her yerde yaziyor bu konu hakknda.

Biraz daha sabır sevgili arkadaşlar :)
Sizi çok iyi anlıyorum bir an önce sınava girip memur olmak için can atıyorsunuz :)
Ama şuan için çok erken kesinleşen sınav tarihine (27 Nisan) daha 5 ay var :) Yılbaşından sonra yavaş yavaş netleşmeye başlar..

Üst Alt