Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS başvurusunda çalışamaz ibareli raporum engel çıkartır mı?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
ÖMSS 2012 sınavında devlet hastanesinden almış olduğum raporumla başvurup sınava girmiştim fakat o raporda çalışabileceği işler kısmı boştu 2013 ocakta üniversite hastanesinden aldığım raporda çalışabileceği işler kısmında çalışamaz yazıyor malum sınava şimdiden hazırlanıyoruz başvuru sırasında sorun çıkarsa emeğim boşa gider o yüzden tekrar rapor mu çıkartmak gerekli yoksa sadece o kısma eklenme yapılabiliyor mu ?

bence engel çıkarır sen onu çalısabılır olarak degıstır bence

Enmy Hunter ;

Raporunuzun belli bir kontrol süresi var mı böyle bir ifede yer alıyormu aksi halde söz konusu süre dahilinde tekrar rapor çıkartamazssın saglık kuruluna dilekçe yazar memnun olmadığın durumun hakkında beyanda bulunursun ona göre gerekli muayne yapılır vs.. Heyete girersin buarada kurul tarafınca dilekçen degerlendirilir uygun görülürse gereken düzeltme yaplır

Raporumda süreklidir yazıyor ve ayriyeten ağır engelli kısmıda işaretli yaklaşık 2 sene oldu olacak ozamanlar ötv den muaf araç için başvurmuştuk yani bide tıp fakültesinden çıkartmıştık yani her tarafıma varancıya kadar incelediler tıptan tekrar rapor almak zor ama bu arada kontrollerimde yapılıyor biz olmazsa annem ile gidip elimizde rapor ile durumu anlatalım belki yardımcı olurlar

yeniden müracaat et hakan dilekçene memur olabilir istihdam edilebilir çalışamayacağın iş alanlarınıda doldurmalarını iste
bu arada rahatsızlığın nedir ?

Bio;
konuyu yeni gördüm baya olmuş ama transvers miyelit rahatsızlığı geçirdim 13 yaşında boynumdan aşası tutmuyordu şuan 20 yaşındayım iyi kötü yürüyebiliyorum çok fazla olmasada yanlız tuvalet problemleri mevcut sıcak soğuk acıyı hissetmiyorum.

mayhan2515;
rapor için erken demişlerdi kasım ayı içinde başvuru yapıcaz tekrardan zaten rutin kontrol zamanım gelmişti emar filmler vs ikisini bir arada yapmış olacağız tıp fakultesinden alacağımız için 1 günde bütün doktorlara giremiyoruz o yüzden 2 ay sürer diye tahmin ediyorum

EnemyHunter;
Ne diyelim hakkında hayırlısı kardeş...

Üst Alt