Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS hazırlık için ücretsiz özel ders verebilirim

hacı42

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
isteyen arkadaşlara müsait zamanımda tarih ve cografya deri verebilirm özelden mail atın ücretsiz hayrına

Yaşadığınız Şehri - Ne zamanlar müsait olduğunuzu kaç kişiye ders verebileceğinizi yazarsanız birileri için gerçekten faydalı olabilir. Teşekkürler

Hangi konulardan vereceksiniz ben konulari ogrenmek istiyorum genel ilarak neye çalışmam gerek tarih ve Coğrafya dan

...bütün arkadaşları oratöğretim*önlisans*lisans düzeyde bilgi soru testler ile ilgili bir çalışmanın üzerinde planlam yapıyorum

1) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10

2) Temel Yurttaşlık Bilgisi 6

3) Türk Kültür ve Medeniyetleri 3,

4) Türkiye Coğrafyası 5

5) Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6

çalışma alanları belli de 3 numaralı alan sıkıntı Türk tarihi bir konudan ibaret degil ve bir de kültür medeniyet bütün Türk devletlerinde faklı ve çok geniş hata yapmışlar ve 3 soruyla kıstlamışlar neyse agırlık Türkiye Cumhuriyeti tarihi olur.ve internet üzerinde boş zamanlarımda test -bilgi soruları yüklerim ve eminim ki Cenab-ı Hakkın takdiriyle de başaracagımıza inanıyorum .saygılarımla.işlemleriniz tamamlandıgında ve yahutta başlayalım derseniz başlarız .ve herkes mutlaka bir defter tutsun notları ..sayfalaı takip etmek sizleri yorabilir.sizleri ilk tavisyem Türkiye haritası nı açın ve Türkiye yi tanımaya çalışın sadece şehirlerin yerlerini en azından Türkiye cogarfayası ve Milli mücadele dönemi konularında zorlanmazsınız saygılarımla.sormak istedklerini şimdiden bu başlık altında sorabilrisiniz.

Son düzenleme:
Hacı Öncelikle bu davranışından dolayı sana teşekkür ederim. Bende Ücretsiz Matematik ve Coğrafya dersi verebilirm. Adresim ANKARA SİNCAN. İsteyen özelden mesaj atsın yardımcı olmaya çalışırım.

duyarlı arkadaşlarıma teşekkür eediyorum. bende yenimahalledeyim. aslında fizikçiyim ama ücretsiz matematik dersi verebilirim. herkese bol şans.

arkadaşlar birebir derslerde herkese ulaşmak mümkün olmayabilir ben şahsen birebir yanısıra şöyle düşünüyorum bu sitede branşlar açılarak ordan uygulamalı test soru ve konu paylaşamı taraftarıyım böylece bizlere ulaşamyan kardeşlerimize de bir nebze olsun yardımcı olabilirim branşım tarih öğretmenligi yan alanım cografya .....düşünceleriniz varsda özelden ulaşaibilrsizniz.elimden geldiği kadar online olmaya çalışacagım tabi..

Son düzenleme:
Sa abi ben isitme ve dil ve konusma beni alir mi ? :) whatsapp varsa numara at abi

Üst Alt