...bütün arkadaşları oratöğretim*önlisans*lisans düzeyde bilgi soru testler ile ilgili bir çalışmanın üzerinde planlam yapıyorum
1) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10
2) Temel Yurttaşlık Bilgisi 6
3) Türk Kültür ve Medeniyetleri 3,
4) Türkiye Coğrafyası 5
5) Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6
çalışma alanları belli de 3 numaralı alan sıkıntı Türk tarihi bir konudan ibaret degil ve bir de kültür medeniyet bütün Türk devletlerinde faklı ve çok geniş hata yapmışlar ve 3 soruyla kıstlamışlar neyse agırlık Türkiye Cumhuriyeti tarihi olur.ve internet üzerinde boş zamanlarımda test -bilgi soruları yüklerim ve eminim ki Cenab-ı Hakkın takdiriyle de başaracagımıza inanıyorum .saygılarımla.işlemleriniz tamamlandıgında ve yahutta başlayalım derseniz başlarız .ve herkes mutlaka bir defter tutsun notları ..sayfalaı takip etmek sizleri yorabilir.sizleri ilk tavisyem Türkiye haritası nı açın ve Türkiye yi tanımaya çalışın sadece şehirlerin yerlerini en azından Türkiye cogarfayası ve Milli mücadele dönemi konularında zorlanmazsınız saygılarımla.sormak istedklerini şimdiden bu başlık altında sorabilrisiniz.