Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS ile kaç kişi işe yerleştirilecek?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar 2014 sınavında alımlar ne kadar olur mesela lisans mezunu çok kişi alınır mı yine taban puanlar 50 yi felan görmese de 60-65 civarına düşer mi bir de lisans mezunu bayağı kişi atandı tahminen bu sene ne kadar lisans mezunu girer sınava

yeni yönetmeikle beraber atanan memuralrın emsleki kadrolar hariç atanamayacağı ile yani 4001 lisans atananlar tekrar 4001 tercih yapamayacaklar 2012de lisans girenlerin çoğu atandı 2014 ekpss den sonrada kalan lisansların çoğu atanacak en çok alımda lisans önlisans ortaöğretim olarak yapılacağı açıklandı yani alımlarda avantaj lisanslarda yeni yönetmelikle beraber 65 70 elrlede atanan olacak lisansda tahminmi bende ilk kez lisans olarak gircem hakkımızda hayırlısı

2012,2013 ,2014 alımları toplam 13 bin kişi alındı bakalım sınavdan sonra kaç kişi alınacak

Arkadaşlar zaten 2012 den beri alınan toplam 13 bin engellinin yarısını hazırda devlet memuru olanlar ve torpilliler oluşturuyor bakanların ağızlarından çıkan sözler maalesef tutulmuyor kimisi 30000 engelli kimis 25 bin kimiside 22 bin engelli alınacak dedi , şimdi de bakın ne yaptılar 5 yada 6 bin engelli alımı yaptılar bu konuda bize karşı düpedüz haksızlık yapıldı hakkımız yenildi uyutuluyoruz arkadaşlar lütfen engelliliğimize sahip çıkalım...

Bakan Faruk ÇELİĞİN açıklamasına göre 15.000 MEB, 2.000 Diyanet, 6.000 Emniyet ve 2.500 de diğer kurumlarda açık varmış 2014 yılı itibariyle toplam hepsi buymuş.

emeklı olan yokkı kurumlardan bızım burda bıadam var dsi calışıyo adam 60yasında hala bırakmıyo bıde ek iş yapıyo.
mıllet parayla kafayı yemış bıde camıye gıtıp gelıyo sorsa ben kaç kışının hakkınıyıyom dıye haberiyok malın ...
bukadar hakkın hukun olmadgı ulkede bır engellı olarak yasamk bıle sevaptır heralde hesabımıs oburtarafa goruces ınşallah ...
şişko nurının dedıgıbı bınıcem ustune vurucam kırbacı vuracam kırbacı...;)

musty35;

kardeş dsi dedin dikkatimi çekti sen dsi de mi çalışıyorsun

peki 2014 de yine bu kadar akım olur mu puanlar yine bu denli olmasa da yakınlarda düşer mi dersiniz

Çok kadro olacağını tahmin etmiyorum ....

evet bende öyle düşünüyorum fazla kadro olmayacak sınavdan 90 puan almak imkansız 70 yada 80 puanlar yine hüsran yaşayacak bikere atanan memurların kadroları aldığı puanları listeleri neden yayınlamıyorlar biz o kadar salak değiliz atananların çoğu maalesef torpilliler kimse bizi kandırmasın...

Torpil olduğunu sanmıyorum murat süreç içerisinde üst düzeyde bazı konulara şahit oldum...

Hassas davrandılar...

peki ibo ben 2000 yılından beri engelli sınavlarına giriyorum güzelde puanlar aldım insan 15 yılda bi yere atanamaz mı yani bu atananların listeleri ve aldığı puanları bikere bile yayınlamazlar mı kusura bakmayın benimle beraber sınava girip 60 la 70 le atananları gördüm geçen senelerde ben 80 aldım 75 ler aldım yani bu işlerin arkasında bişeyler varki bu zamana kadar atanamadık ...

Ben torpille atanmayan çok arkadaşımı gördüm, atananların puanlamalarınıda gördüm... Demek ki daha çok çalışmak gerekiyor...

tamam senin iyi niyetli açıklamalarını onaylıyorum ama keşke araya giren milletvekilleri bakanlar valiler komutanlar profesörler daha bilmediğim kişiler devreye girmeseler inanın birçoğumuz atanmıştık elbette çok çalışmamız lazım...

Murat işte o üst düzey tarafında çok şeye şahit oldum ondan gayet net diyebiliyorum torpil olmadığını....

bu sene 2014 lisans mezunu kaç puanda kalır taban sizce..

meralmiz;

nerden bilelim biz müneccimmiyiz :D 7-10 mart arası sınava girecek sayısı belli olur..o zaman biraz fikir ediniriz. bu şeferde alım sayısı önemli yani 80 de olabilir 50 de olabilir lisans için

en son meb alımında lisans 69 gibi bitirdi, 65-66 lar vardı, 2014te alım daha fazla yine 64-65 gibi biter bence ama kurumdan kuruma ve bölgeden bölgeye de puanlar değişir :)

anladım arkadaşlar 2012 de lisans puanları taban olarak 50 idi 2014 de de 60 olma ihtimali de mi yoktur

Üst Alt