Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS kaç lisans mezunu girer tahminen?

kamu2014

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
2012 de 5bin civarı girmişdi bu yılda hemen hemen aynımı olur lisans griecekler ayrıca lisans oalrak atanmak kolaymı(iibf mezunuum)

Muhtemelen % P Artığını varsayarsak 7500 Kuvvetli ihtimal (!) veya maksimum ama ihtimal vermiyorum 10000 olabilir!!

7-10 bin lisans mezunundan 3bin atama olurmu 2014 ekpss 2atamadada bu arada 2014 ekpss kitapları ne zaman çıkar

Akıllı adam yayınlarından çıktı ( 2014 Emss (Ömss) hazırlık kitabı )

daha önce girenler yine girecektir çünkü alanından atanamayan öğretmenlerde var engelli olup üniversiteyi bitirenlerde var 7500-9000 arası olucaktır..

ben de doğuştan kalp hastasıyım ekpss'ye girebilir miyim ...bu sınava girmem için engelimin % kaç olması gerekiyor ve nerelere başvurmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim ...

Üniversite hastanelerinden engelli rapor cikarttiracaksiniz, devlet hastanelerinde de rapor cikiyor. En az % 40 ve üzeri olmali orani istihdam evet olarak isaretlenmis olmali. ekpss ye girebilmeniz icin bu rapora sahip olmaniz gerekiyor.

mayhan2515;
bu kıtap bugun elıme gecdı yanı kıtapevınde gordum ıcerıgıne bakdım konu anlatımla alakası yok ornek vereyım matematıgın her konusu hakknda sorular vermıs ama sadece dogal sayılar ve kumelerle ılgılı yarım sayfa cok az bı ozet vermıs o kdr dıger hıc bı matematık konusunu anlatmamıs konu anlatımlı yazıo ama alakası yok sımdıden alacaklara solım sadece test amaclı alınabılır

gastauskas87;
bence hiç bı amacla alınamaz. cunku sınav olacaqını duyan yayın evleri alel acele bastı kitapı... bence alın kpss kitabı öle çalısın ben öle yapıom.

FaCia;

S.a pc ( e mail, bu site üzerinden vb.) yoluyla paylaşabileceğin ders videoları var mı ? varsa paylaşabilir misin? (Özellikle video dersi)

Not; Elinde olan arkadaşlar varsa onlar paylaşabilir mi ! ?

Üst Alt