Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS kura için nasıl bir prosedür işlyecek? Neler yapmalıyız?

mehmet-41

Aktif Üye
Konular
87
Reaksiyonlar
82
arkadaşlar 2012 de kura'ya girmiştim acaba 2014 kura için kayıt işlemi yaptıracakmıyım nasıl bir yol izleyeceğim

Kura denen olay nedir ? Puanımıza ver tercihimize göre atamıyorlar mı ? Kura mı var ? Ne zaman nerede başvuruyoruz ?

kura

ilkokul mezunuyum kura başvursu nasıl yaparım A DAN Z ye bilgi verirmisiniz

arkadaşlar sınava girenlermi kuraya giriyor

2012'de kuraya girmiş olanlar bu kuraya girmek için nasıl bir işlem yapacak

kura

kuraya sadece ılk okul mezunları gırebılmektedir lise üniversite mezunları gıremez sadece onlar ekpss sınavına gırebılırler ılk okul mezunlarının zatı atama sansı bı haylı az bırde unıversıte lıse mezunları gırerse hıc atanamazlar ınsallah herkes atanır

Kura ile atanma ile ilgili sorum olacak...

Merhabalar ben daha önce 2012 OMSS ye de katılmıştım simdi sorum su ben tekrar basvuru yapmak icin belli bir yol izlemem gerekecek mi yoksa sadece sinav ücretini yatirip
internet uzerinden basvuruyu tamamlayabilir miyim kafam cok karisti bilgi verebilecek olan varsa lutfen bi yardimci olun teşekkürler..

Ve şimdi ÖSYM sitesindeki bi duyuru dan anladigim kadariyla ayin 15ine ertelenmiş...

[FONT=times new roman] [/FONT][FONT=times new roman]DUYURU
(9 Mayıs 2014)

[/FONT]
[FONT=times new roman][/FONT]
[FONT=times new roman]2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS):[/FONT]
[FONT=times new roman]
Kura Usulüyle yapılacak Yerleştirmeler için Başvuruların Alınması[/FONT][FONT=times new roman][/FONT]​

[FONT=times new roman]12 Mayıs 2014 tarihinde başlayacağı duyurulan, 7 Şubat 2014 tarihli ve 28906 sayılı Resmî Gazete yayımlanarak yürürlüğe giren Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik” uyarınca kura usulüyle yapılacak yerleştirmeler için adaylardan başvuru alınması işlemleri, 2014-KPSS lisans başvuruları başvuru merkezlerinde 14 Mayıs 2014 mesai saati bitimine kadar devam edeceğinden, 15 Mayıs 2014 tarihine kadar ertelenmiştir. İlgili Yönetmelik kapsamında kura usulü yapılacak yerleştirmeler için başvurular, 15 Mayıs 2014 tarihinde başlayacak, 28 Mayıs 2014 tarihinde sona erecektir.[/FONT]

Üst Alt